Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, și-a găsit sfârșitul după ce realizatoarea TV a ieșit din viața lui. Drama prin care a trecut, pare să o fi afectat serios pe fosta angajată de la ProTV. Vedeta face tot posibilul să depășească aceste momente, dedicându-se proiectelor și acordând o atenție deosebită propriei sănătăți. 

Fosta prezentatoare a fost surprinsă la o clinică dentară

Oana Cuzino, realizatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, a împlinit vârsta de 50 de ani. Până acum, se pare că doar în viața profesională a avut liniște. A lucrat timp de 18 ani la ProTV, iar în toamna anului 2021 a renunțat la colaborare. Pe plan personal, vedeta nu o duce tocmai bine, gurile rele au început să i se adreseze cu apelativul „văduva neagră”, după ce, cei doi bărbați cu care a fost căsătorită, au decedat.

Moartea lui Yoav, survenită la sfârșitul lunii aprilie, pare să o fi tulburat pe Oana. Medicul geriatru a trecut printr-o situație similară atunci când Mircea Stănescu, fostul soț al vedetei, și-a pus capăt zilelor, în 2009. Șatena încearcă să își continue viața, fără să pună la suflet răutățile care circulă la adresa ei.

Zilele trecute, cei de la „Cancan” au întâlnit-o pe fosta prezentatoare TV în zona Arcul de Triumf, la volanul mașinii sale. Vedeta a intrat într-o clinică dentară, probabil pentru o programare, dar a părăsit clădirea după aproximativ trei minute.

Cum a fost surprinsă Oana Cuzino, după moartea fostului său soț. A trecut sau nu peste tragedie?
Cancan

Durere ascunsă în spatele ochelarilor de soare

După ce a ieșit din clinică, Oana s-a oprit la o farmacie din zona Pipera, de unde și-a achiziționat mai multe produse, cu care să își întrețină aspectul fizic. Ulterior, s-a retras în zona Băneasa, unde locuiește, de altfel.

De menționat este faptul că, pe toată perioada în care s-a aflat în public, Oana Cuzino nu a renunțat la ochelarii de soare. Probabil, dispariția fostului soț, pentru care medicii s-au chinuit zece zile să îl țină în viață, a avut un impact major asupra vedetei.