Cine o urmărește pe Ruby pe rețelele sociale știe că vedetei nu îi lipsește aproape niciodată zâmbetul de pe buze. Cu toate acestea, foarte puțini știu prin câte momente dureroase a trecut. Acum, este o femeie fericită care s-a mutat la casa ei, care o relație de lungă durată și care se bucură de fiecare moment din viața sa, dar nu a fost mereu așa.

Cum a trecut Ruby peste divorțul părinților

Când era doar o adolescentă, frumoasa vedetă a fost nevoită să asiste la separarea părinților ei. Cei care i-au dat viață nu s-au mai înțeles deloc și au decis să o ia pe drumuri diferite, pentru binele tuturor. Deși nu mai era un copil, Rubina a fost afectată de despărțire, dar a preferat să nu se concentreze pe durere, ci pe visurile pe care le avea la vremea aceea.

 

„Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață. Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere. Am depășit momentul și am înțeles că în viață astfel de lucruri se întâmplă și nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic!”, a declarat Ruby, pentru cancan.ro.

Cum a fost Ruby afectată de separarea părinților: "Am suferit, dar am refuzat să mă..."

Anii au trecut, Ruby s-a maturizat, iar părinții eu au reușit să își refacă viețile. Anul trecut, de exemplu, a luat parte la nunta mamei sale. Cântăreața s-a bucurat enorm pentru femeia care a născut-o și pentru noul ei partener de viață, nu a fost afectată de această schimbare, pentru că a considerat că este datoria ei să își refacă viața.

„S-a făcut un an de când s-a întâmplat evenimentul în sine (n.r.- nunta mamei sale), însă este de foarte mulți ani în relația asta. Nu m-a afectat deloc! Era datoria ei să-și refacă viața! Eu mă bucur foarte tare că părinții mei și-au refăcut viața”, a mai declarat artista.