Prințesa Margaret și fotograful Antony Armstrong-Jones au fost căsătoriți pentru 18 ani. Cei doi s-au separat în anul 1976 și și-au făcut public divorțul abia în anul 1978.

Despărțirea dintre ei a creat destul de multă vâlvă în presa de atunci, mai ales că prințesa Margaret a fost printre primele femei din Famila Regală care au făcut acest pas în viața lor amoroasă.

În timpul în care au fost împreună, Margaret și Antony au avut împreună doi copii, iar viața lor de familie părea demnă de o adevărată poveste de dragoste desprinsă din paginile unui basm. Nunta lor a fost prima nuntă roială televizată din istorie, pornind astfel acest obicei pentru urmașii lor Charles și Diana, Kate și William, Harry și Meghan.

Cuplul s-a logodit în mare secret, într-o casă care aparținea unui prieten de-al lui Antony. Până la Crăciun, cei doi își stabiliseră deja detaliile nunții. Datorită că sora ei, regina Elisabeta a II-a aștepta cel de-al treilea copil al său, anunțul despre logodnă a fost făcut foarte târziu, iar acest fapt a întârziat și nunta în sine.

În timpul căsniciei, a existat infidelitate din ambele părți. Antony avea deja un copil cu o altă femeie, care s-a născut cu puțin timp înaintea nunții dintre el și Margaret. Prințesa, pe de altă parte, a avut o aventură chiar cu nașul fiicei sale, Anthony Barton, prieten apropiat cu soțul său. În 1969 Antony a începul o relație destul de serioasă cu o altă femeie, iar de acolo lucrurile s-au stricat încet, încet.

Cu toate că au avut un mariaj plin de astfel de evenimente, cei doi au reușit să rămână prieteni, chiar și după ce au divorțat. Prințesa Margaret a murit în anul 2002, iar Antony a decedat 15 ani mai târziu, în 2017.