Scene de necrezut în București. Un bărbat și-a incendiat iubita după o ceartă pe cinste

O tânără din București a fost salvată în ultima clipă de autorități. Femeia a fost închisă într-o mașină și incendiată de partenerul său, un cunoscut cântăreț de manele. Doar norocul a făcut ca această să aibă telefonul mobil la ea. Salvatorii au ajuns s-o scoată din flăcări în mai puțin de 10 minute.

Totul s-a întâmplat după ce între cei doi a s-a pornit o ceartă de proporții. Se pare că bărbatul era băut și s-a aprins imediat. A lovit-o pe iubita sa, apoi a pus-o să se urce în mașină și deși consumase alcool, a condus până în afara orașului.

Ajuns acolo, cântărețul de manele a vrut să se răzbune cu vârf și îndesat pe partenera sa. A pus-o să se urce în portbagajul mașinii, apoi a dat foc vehiculului.

Doar un mare noroc a făcut ca bărbatul să nu-și dea seama că tânăra avea telefonul la ea.  Fata a reușit să sune la 112 încă de când a început să fie amenințată. Era ora 4 și 40 de minute dimineața, iar salvatorii au ajuns în timp record.

Polițiștii au reușit să o localizeze cu ajutorul undei tehnologii care funcționează doar pe telefoanele inteligente, conectate la internet și GPS. Au ajuns acolo în mai puțin de 10 minute.

Operatorul STS a auzit pe fundal o situație conflictuală și a alertat imediat poliția. Operatorul STS i-a transmis un SMS cu un link pe care să-l acceseze pentru a putea transmite către sistemul 112 coordonatele geografice ale telefonului de pe care a sunat. Deoarece mașina în care era sechestrată se afla în mișcare, coordonatele geografice au fost transmise în timp real, iar operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepționate și de dispeceratul poliției., a transmis Cătălin Chirică, purtător de cuvânt al STS.

Bărbatul a fost găsit și reținut de polițiști

După ce și-a lăsat iubita să ardă de vie, bărbatul s-a refugiat la cea mai apropiată benzinărie. Acolo l-au găsit și polițiștii, care l-au arestat imediat.

Pe lângă faptul că consumase alcool, oamenii legii au descoperit că acesta consumase și droguri. El va fi cercetat acum de polițiștii de la Omoruri și procurorii Tribunalului București pentru tentativă de omor.

Share.