Lora și Ghenu au ani buni de relație, dar nu au ajuns până în acest moment în fața altarului. Cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune, locuiesc în aceeași casă și se văd împreună pentru totdeauna. Chiar dacă unii la vârsta lor au deja copii și sunt căsătoriți, se pare că aceste realizări nu se află încă pe lista lor de dorințe. Aceștia au lucruri mult mai importante de făcut, iar artista își dedică o mare parte a timpului carierei sale.

„A fost locul perfect”

Frumoasa cântăreață a reușit să facă până acum tot ceea ce și-a propus, iar de când prezintă din nou emisiunea Vorbește Lumea alături de Cove, oamenii stau și mai mult cu ochii pe ea și pe conturile sale sociale. Blondina se descurcă de minune, iar unele persoane spun în comentarii că ar prefera ca ea să rămână acolo, pentru că o apreciază mai mult decât pe Adela Popescu.

Când admiratorii ei se așteptau mai puțin, iubita lui Ionuț Ghenu a dat o serie de declarații despre cele două cereri în căsătorie pe care le-a primit și a povestit cu lux de amănunte cum au avut loc acestea. Prima dată, se aflau pe o bărcuță, undeva între Serbia și România, și i-a propus să îi fie alături pentru tot restul vieții, dar fără să se așeze în genunchi, pentru că nu avea cum. A doua oară, Lora a fost cerută de partenerul ei de viață într-o seară de 8 martie, imediat după vacanța din Maldive.

Ambele momente au fost unele extrem de emoționante despre artistă, povestind de fiecare dată despre ele cu mult drag. Cu această ocazie, însă, fanii Lorei au putut afla în amănunt cum s-a desfășurat totul și cât de mari au fost emoțiile în acele momente cu totul speciale din viața lor de cuplu.

Cum a fost Lora cerută în căsătorie! Vedeta a povestit totul: "Nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum"

 

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos! Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a declarat Lora.