Betty a vorbit sincer și deschis despre copilăria sa

Betty, fiica lui Florin Salam este foarte matură pentru vârsta ei.

Tânăra a povestit în cadrul unui interviu acordat pentru Kanal D cât de greu ia fost să copilărească cu un tată atât de celebru. Betty Salam a mărturisit că nu-i place să fie îngâmfată și că mereu a avut grijă de imaginea sa publică.

Faima nu e ușoară

@video.clipuri1#bettysalam #foryou #bucuresti #fy #videoclipuri1 #kanaldromania #2022 #podcast♬ original sound – video.clipuri1

„Cea mai grea perioadă din viața mea a fost când s-a întâmplat cu mama. Mi-a fost foarte greu, nu realizam. M-am educat singură. Lumea nu știe și oamenii cred că a fost totul bine.

Avem 8 ani când s-a întâmplat și oamenii cred că am avut întotdeauna tot ce mi-am dorit, dar ei nu știu ce înseamnă. Am rămas singură fix în cea mai importantă perioadă a vieții, când crești. Eram în creștere și aveam nevoie de sfaturi, dar m-am ținut bine pe picioare”, a mărturisit Betty Stoian.

De asemenea, tânăra a mărturisit că a simțit cu o săptămână înainte că ceva se va întâmpla cu mama ei.

„8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva.

Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram… am simțit că totul s-a sfârșit. Nu am cum să explic. Doar cine a trecut prin așa ceva înțelege”, a mai povestit Betty Stoian.

De asemenea, fiica lui Florin Salam a vorbit și despre relația pe care o are cu noua ei mamă vitregă. Deși s-a speculat de multe ori că cele două nu se înțeleg, se pare că sunt doar cuvinte-n vânt.

„Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce. Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene.

O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră”,  a dezvăluit Betty în cadrul emisiunii “Fiță cu Adiță”.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.