Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț de aproape 2 luni. Chiar dacă timp de 5 ani aceștia au apărut în fața publicului ca fiind un cuplu perfect, de curând au hotărât că cel mai bine este ca drumurile lor să se separe definitiv. Ceea ce acum îi mai leagă sunt cele două fiice pe care le au împreună, aceștia discutând exclusiv subiecte despre acestea. De curând, Andreea Bălan a făcut anunțul cel mare în ultimul clip pe care l-a postat pe canalul ei de youtube.

Reclamă

În ciuda faptului că numai cu an în urmă și-au unit destinele în fața lui Dumnezau, lucrurile s-au schimbat între timp între cei doi în mod radical. Singura soluție eficientă care le puteau aduce liniștea, se pare, a fost divorțul.

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan le oferă adesea detalii fanilor ei dcu privire la ceea ce se mai întâmplă în viața ei. Prin intermediul canalului său de youtube, dar și prin intermediul rețeleleor de socializare, aceasta își informează fanii cu privire la viața ei personală. De curând, frumoasa artistă a mărturisit faptul că i-ar prinde bine un bărbat alături de ea care să o ajute.

În cel mai recent videoclip al ei urcat pe canalul personal, Andreea Bălan meșterește la ansamblarea unor jucării pentru cele două fetițe pe care le are împreună cu George Burcea, fostul ei soț. Andreea, însă, nu se afla singură în clip, ci cu mama ei. Acestea sunt puse în dificultate din cauza fatului că nu reușeau să contruiască o bicicletă din jucărie. Așa că replica Andreei nu a întârziat să apară:

„Căutăm bărbat să ne ajute în casă! Să ne monteze lucruri, biciclete…”. – a spus Andreea Bălan.

Andreea, ușor ușor, trece cu bine peste despărțirea de fostul ei soț. Acum este pregătită să cunoască noi bărbați alături de care să-și continuie viața, se pare.