Nu mai este un lucru neobișnuit ca maneliștii să fie „îngropați” în bani la fiecare show pe care îl fac la diverse evenimente sau în cluburile de renume. La fel a obținut și Adrian Minune 16.000 de euro după doar o jumătate de oră de cântat.

Îndrăgitul cântăreț de manele l-a cunoscut pe David Turcu, celebru după ce l-a înfruntat pe interlopul Viscol, care face legea în Lugoj, iar între Minune și Turcu s-a legat o prietenie strânsă. În momentul în care soția lui Turcu a rămas însărcinată, Adrian Minune le-a propus ca el să fie nașul copilului, ofertă acceptată pe loc.

Cântărețul s-a pregătit de botez așa cum cere tradiția și a pregătit și un plic care reprezintă darul, cu suma de 1.000 de euro în interior.

După slujba de la Biserică, alaiul s-a mutat la restaurant unde a început petrecerea. Adrian Minune a oferit plicul cu bani și s-a așezat la masă, însă invitații nu l-au lăsat în pace până nu a făcut un program cu melodiile sale.

”Haide, Adi, cântă-ne și nouă”, a spus unul dintre ei, însă manelistul l-a refuzat inițial, dar insistențele l-au făcut să cedeze. A luat microfonul și a început să facă spectacol aproximativ jumătate de oră.

”Ce a fost atunci!! S-au ridicat toți de la mese și s-au încins pe manelele lui Adi. Zburau banii…”, a povestit un participant la petrecere.

După show-ul oferit, Adrian Minune a plecat la masă cu 16.000 de euro în buzunar.

”Unul a dat 800 de euro, altul 2.000, altul 1.000 și tot așa. S-a așezat Adi la masă cu buzunarele pline”, a mai dezvăluit invitatul.

Distribuie