Adelina Pestrițu are 33 de ani și a fost desemnată cel mai bun influencer din țara noastră! În doar 12 ani, Adelina Pestrițu a parcurs un drum deloc ușor, însă ambiția și frumusețea au ajutat-o. Totul a început cu un concurs de frumusețe!

Reclamă

Cel care i-a înmânat Adelinei Pestrițu premiul a fost nimeni altul decat Catalin Maruta. În acel moment, bruneta nici nu-și imagina că va ajunge la același grad de celebritate ca vedeta Pro TV.

„Vedeta Catalin Maruta a incins atmosfera in clubul Bamboo, el prezentand finala lunii mai a concursului de frumusete Miss Bamboo”. Ocupanta locului întâi se numeşte Adelina Pestriţu, este studentă la Facultatea de Management şi are ca hobby-uri călătoriile, dansul şi modellingul”, relata presa vremii, conform kfetele.ro.

În ceea ce privește premiul câștigat de Adelina la vremea respectivă, acesta a fost destul de consistent, iar pentru o studentă de 21 de ani aproape de neimaginat.

„Pentru că valoarea premiilor la Miss Bamboo-Mumm creşte de la lună la lună, cîştigătoarea din luna mai a primit 5.000 RON, abonamente la sala de fittness, clinica de estetică dentară, centru de înfrumuseţare şi hair styling, ţinute vestimentare în valoare de 1.500 euro, dar şi accesorii de firmă (ochelari de soare, pantofi etc) precum şi o excursie pentru două persoane într-o staţiune de lux din Turcia.

În plus, cîştigătoarea va merge în marea finală Miss Bamboo-Mumm 2008, care se va desfăşura la sfîrşitul anului şi a cărui mare premiu constă într-un automobil de lux şi 5.000 euro bani de benzină”, s-a scris despre primul concurs de frumuseţe câştigat de Adelina Pestriţu.

Așadar, primii bani ai Adelinei au venit din concursuri de frumusețe. Ulterior, aceasta l-a cunoscut pe Liviu Vârciu, cu care s-a și căsătorit, barbatul fiind si cel care a propulsat-o pe bruneta pe drumul celebritatii. Desi casnicia lor s-a incheiat, Adelina a devenit preferata emisiunilor tv, si-a construit o imagine si a devenit un adevarat trend-setter pentru femeile care o urmareau.

Ulterior s-a casatorit cu Virgil Steblea, alaturi de care are o fetita extrem de frumoasa. Acum bruneta isi castiga existenta si contractele de publicitate si din produsele care contin marca EDA.