Ilinca Vandici nu mai prezintă Bravo, ai stil, dar nu vă faceți griji, este doar o problemă de moment. Vedeta a dispărut de micile ecrane din cauza unor probleme de sănătate, despre care nici ea, dar nici noul prezentator al emisiunii de la Kanal D nu au dat prea multe detalii despre starea în care se află vedeta.

Victor Slav, noul prezentator Bravo, ai stil

Ei bine, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a pășit cu foarte mari emoții în platoul emisiunii, chiar dacă nu era pentru prima dată când se afla acolo. Acesta a făcut parte, acum ceva vreme din „Brigada sexy”, alături de Alex Velea și de Bogdan Vlădău. Jurații îl știu foarte bine, se înțeleg de minune cu el și s-au bucurat să îl vadă și în postura de prezentator al show-ului.

„Nu pot sa spun ca nu am emoții, de fiecare dată cand urc într-un platou am emoții. În această emisiune mă simt în largul meu, am mai fost pe aici două sezoane. Fetele m-au primit foarte bine. O gașcă mișto și foarte cool”, a declarat Victor Slav.

Cum a decurs revederea dintre Victor Slav și Anda Adam la Bravo, ai stil: „Suntem niște oameni care...”

Având în vedere faptul că acum mai bine de 9 ani, prezentatorul emisiunii Bravo, ai stil și concurenta, Anda Adam, au format un cuplu multă lume a fost curioasă de reacția pe care blondina o va avea, când îl va vedea pe bărbatul pe care l-a iubit în platou. Slav a încercat să explice faptul că sunt doi oameni maturi care au avut o relație și care s-au separat acum foarte mult timp, dar care mai ales nu au nimic de împărțit unul cu celălalt.

„Suntem niște oameni care nu mai suntem împreună de 9 ani de zile cred. Suntem prieteni, ne vedem, ne salutăm. Uite că facem parte din aceeași emisiune”, a mai adăugat el.