Maria Constantin a povestit recent, într-un interviu, cum Dan Bittman a curtat-o în urmă cu ceva timp. Interpreta de muzică populară a recunoscut, însă, că i-a dat flit. Și Cătălin Cazacu, actualul iubit al Ramonei Olaru, a încercat să o cucerească, dar fără succes. 

Maria Constantin a primit avansuri de la Dan Bittman

În cadrul unei emisiuni tv, Maria Constantin a oferit detalii despre masculii din showbiz, mai exact despre cei care i-au făcut avansuri la un moment dat. Artista a specificat că de fiecare dată când se întâlnea cu Dan Bittman la diverse evenimente mondene, acesta nu contenea cu complimentele.

„Dan Bittman și Cătălin Cazacu mi-au făcut avansuri, la modul ”Ești foarte frumoasă”, n-au făcut nimic deplasat. Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost complimente mai mult decât avansuri”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni tv.

Maria Constantin vrea să se recăsătorească

De mai bine de doi ani, Maria Constantin și-a găsit fericirea în brațele iubitului ei, Robert Stoica. Cei doi locuiesc împreună, iar relația lor devine din ce în ce mai serioasă. Solista de muzică populară a dezvăluit recent când se va căsători.

Maria Constantin a trecut prin două căsnicii eșuate, dar nu îi este frică să se recăsătorească iar. Artista a mărturisit că este pregătită să își unească destinul pentru totdeauna cu cel al iubitului ei, Robert Stoica. Interpreta de muzică populară a spus că în 2023 vor bate clopotele de nuntă, iar ea și iubitul ei se vor căsători.

foto: instagram

„Da, cu iubitul meu am făcut planuri, dar nu la ce vă gândiți. Probabil nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business.

Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special”, a declarat Maria Constantin, pentru Fanatik.