Cătălin Moroșanu are o relație de mai bine de nouă ani cu frumoasa lui soție, Georgiana. Rare sunt momentele în care fostul concurent de la Survivor România vorbește despre viața personală, dar a reușit să își deschidă inima în fața lui Cătălin Măruță, după ce acesta l-a invitat în cadrul podcast-ului său de pe YouTube. Luptătorul a povestit cum a ajuns să o cunoască pe partenera lui de viață și cât de greu i-a fost la început, din cauza faptului că nu avea deloc încredere în el și în forțele sale.

Moroșanu și Georgiana, 19 ani de relație

Cei doi erau la liceu pe vremea când s-au cunoscut pentru prima dată, iar lui Moroșanu i-a plăcut din ea din prima clipă, dar era de părere că nu are nicio șansă să o cucerească. Cei doi au avut și momente grele în viața lor și aveau zile în care puneau mână de la mână să cumpere o napolitană. Ea l-a acceptat pentru cine era el cu adevărat, l-a iubit și a fost alături de el atât la bine, cât și la greu, iar din punctul lui de vedere, aceste lucrui o fac să fie o femeie extraordinară.

Cei doi soți au crescut împreună, s-au educat unul pe celălalt și, de asemenea, s-au iertat atunci când au greșit. Chiar dacă nu a fost mereu totul roz în relația lor, au rămas împreună, iar acum deja au nouă ani de căsnicie, iar de relație 19 ani. Aceștia au făcut nunta în 2012, iar după venirea pe lume a fiiicei sale au fost și mai uniți decât erau înainte. Odată cu nașterea fiicei sale, el a devenit mult mai ressponsabil și până și percepțiile sale s-au schimbat.

Cum a cunoscut-o Cătălin Moroșanu pe soția sa! Declarațiile fostului concurent de la Survivor România

Faceam amandoi naveta cu trenul. In tren ne-am cunoscut. Eu urcam de la o statie, ea de la alta. Ne-am cunoscut, credeam ca n-am nicio sansa. Eram la liceu. Mi-a placut foarte mult de ea. N-aveam incredere in propriile mele forte. Incetul cu incetul ne-am cunoscut. Puneam fiecare cate un leu si luam o napolitana. Tocmai pentru asta Georgiana este o femeie extraordinara. Am crescut impreuna, ne-am educat unul pe altul, ne-am iertat unul pe altul. Chestia asta ne-a ajutat sa ramanem impreuna. Ne-am casatorit in 2012. 9 ani de casnicie si de relatie 19. Copilul ne-a unit foarte mult, iti da un sens in viata. In momentul in care am avut-o pe Natalis am devenit din ce in ce mai responsabil, mi s-au schimbat perceptiile”, a povestit Cătălin Moroșanu, în podcastul lui Cătălin Măruță.