Cosmin Seleși a cerut-o în căsătorie pe Irina chiar în locuința lor.

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori și actori de la noi. A avut parte de o carieră lungă pe micile ecrane, iar planurile sale sunt numeroase în viitor. Acesta are o familie frumoasă și se mândrește cu soția și cei doi copii.

Cosmin și Irina Seleși au o relație frumoasă și sunt fericiți pentru tot ceea ce au construit. În momentul în care s-au cunoscut, aceasta lucra ca și însoțitor de zbor, dar când relația ajuns într-un stadiu mai serios, a renunțat și s-a îndreptat către un alt domeniu.

Irina a devenit make-up artist având multă pasiune în ceea ce face. Pe lângă machiajele simple, aceasta pictează și concurenții de la „Te cunosc de undeva”, unde trebuie să execute începând cu machiaje până la picturi pe tot corpul cu vopsea.

Cum a cerut-o în căsătorie pe iubita sa

Simpaticul prezentator a mărturisit în cadrul unui podcast cum a cerut-o în căsătorie de iubita sa. Totul s-a întâmplat chiar în garsoniera în care locuiau și a avenit fără vreo pregătire. După ce s-a întors de la filmări, Seleși a întrebat-o dacă vrea să-i devină soție iar Irina nu a ezitat să răspundă, dând răspunsul pe care îl aștepta.

După ce a văzut că nu are niciun inel, au mers împreună într-un mall pentru a-l cumpăra. Irina a ales bijuteria dorită, iar de atunci, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

@lifeofemys #tiktokromania #tiktokro #goviral #romaniatrista #romaniamea #foryou #romania #romaniatiktok #fypシ #lifeofemys #cosminselesi ♬ original sound – Emy✔

„Eram în garsoniera aceea „imensă” din Drumul Taberei, adică micuță. Venisem într-o după-masă după filmare și ne-am intersectat prin casă. Atunci am întrebat-o dacă nu vrea să fie soția mea. Fără să am inel sau ceva, doar am simțit în momentul acela. Ea a zis da, dar nu aveam inel la mine. Atunci am decis să mergem la mall să cumpărăm inel. I-am luat inel. Inițial se uita la două inele, unul era 9.000 de lei, al doilea era de 5.000 de lei. Îi plăceau amândouă, iar eu îmi făceam calcule cu ce bani am.”

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.