Johny Romano a ajuns un fenomen în urma melodiei „Na janau”. Acesta a intrat sub aripa protectoare a lui Connect-R care îl ajută să urce în topurile muzicale.

Tânărul a fost descoperit de Connect-R în urma unui videoclip pe TikTok. Artistului i-a plăcut cum cântă Johny și l-a luat la studio pentru înregistrarea unei piese și așa a ajuns la inimile publicului. Johny Romano este invitat în emisiuni pentru a vorbi despre viața sa și despre succesul răsunător pe care îl are melodia sa. Acesta a cântat piesa „Na janau” live și o face foarte bine.

@diana.blogger #foryou #bucurestiromania🇷🇴 #fyp #chisinaumoldova #viral #foryoupage #canald ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Johny Romano provine dintr-un mediu defavorizat, unde nu se punea accent pe educație. Tânărul a adus o viață dificilă alături de părinții săi.

 „Nu neapărat educația, pentru că educația pe care am primit-o e aproape nulă. Nu vreau să intru în foarte multe detalii, dar vin dintr-un mediu foarte urât. Copil fiind, am văzut niște lucruri și am trecut prin niște lucruri oribile. Iar educația… era sălbăticie, efectiv. Însă pentru că mai am trei frați, toată energia mea era canalizată către ei.”, a spus Johny Romano într-un interviu pentru Cancan.ro.

Johny consideră că nu mai muncește degeaba

Cântărețul este mulțumit că munca sa a început să dea roade și simte că nu muncește degeaba. În urmă cu câțiva ani s-au încercat niște colaborări care nu au mers. Acesta a trebuit să învețe singur muzică, pentru că nu știa nimic despre această industrie.

„Nu mi-a spus nimeni, nu am simțit nicio presiune din partea părinților. Dar sunt mai mare, am avut acces la mai multe informații și am considerat că e normal să încerc să-i ajut. Și, probabil, având grijă de ei de mic, din motivul acest nici nu m-am pierdut pe drum și n-am luat-o pe căi greșite. Și, revenind, la muzică, am mers în mai multe studio-uri, iar ceea ce se întâmpla acolo nu mi-a plăcut deloc și am plecat în Grecia, ca animator. Acolo oamenii îmi dădeau doar feedback pozitiv și mă încărca. Mi-a plăcut foarte tare, iar când m-am întors acasă am început să învăț singur tot ce e legat de muzică. Am învățat de la zero până în punctul în care am făcut o melodie care e mult mai bună decât „Na janau.”, a mai spus Johny pentru aceeași sursă.