Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din țară și a avut mai multe show-uri culinare la care a participat. Acesta este un soț și tată dedicat, dar își ține familia departe de luminile reflectoarelor. În urmă cu nouă ani, el și Cristina, partenera sa și-au unit destinele. 

Chef Florin Dumitrescu este o persoană discretă în ceea ce privește familia sa. Acesta are o soție frumoasă, pe Cristina și două fiice, Ava și Mia. Pe rețelele de socializare, nu este la fel de activ ca partenera sa, care și-a bucurat fanii cu fotografii de la cununia civilă.

Cei doi și-au spus „da” în fața ofițerului stării civile în urmă cu nouă ani. Cristina Dumitrescu a purtat o rochie albă, lungă cu bretele ce îi punea în evidență bustul și arăta burtica de graviduță. Aceasta era însărcinată în opt luni, iar micuța Ava era așteptată să apară în viața lor. Chef-ul a avut o ținută comodă, formată dintr-un tricou alb și pantaloni negri.

Evenimentul a fost restrâns

Evenimentul a fost restrâns, fiind invitați membri familiei și prietenii apropiați. Petrecerea a avut loc la o terasă cu mare însemnătate pentru cei doi. Terasa Escargot a fost locul în care cei doi s-au cunoscut. La distanță de un an a avut loc și nunta, unde și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu.

„Era o zi călduroasă de mai, la fel ca și azi, iar eu îmi punem rochița din mătase, făcută la comandă, ca să îmi vină peste burtică (eram însărcinată în 8 luni cu Ava). Îmi tremurau mâinile… Mă uitam în oglindă și zâmbeam, simțeam un gol în stomac (deși Ava ocupa mult loc acolo :)), și o stare de euforie în același timp. Știam că din ziua următoare lucrurile se vor schimba, și nu doar pentru că nu mă mai semnam cu Sima, ci cu Dumitrescu, nu pentru că deveneam o familie, oficial, sau pentru că deveneam soție, ci pentru că simțeam că din atâta iubire nu poate să vină decât și mai multă iubire, bucurie, magie…

Și așa a și fost! Și e! Am trăit, construit, simțit, creat, văzut, atins, respirat împreună mai multe în acești ani, decât în toți anii mei de viață de până atunci! Ceremonia a fost scurtă, dar petrecerea de după, cu toți ai noștri dragi a fost de pomină. Sub merii din terasa de la Escargot (acolo unde ne cunoscusem), cu romanțe, râsete, familie, drag, bucurie! Nunta și cununia religioasa aveau să aibă loc la un an după cununia civilă, după ce venea pe lume și Ava.
P.S. Cununia noastră civilă a fost atât de secretă, încât nimeni în afară de apropiații noștri nu a aflat despre ea!”