Veronica și Viorel Stegaru au surprins toată lumea cu povestea lor atunci când au apărut la emisiunea „Acces Direct”. Cei doi s-au bucurat de popularitate, fiind prezenți o perioadă lungă de timp pe micul ecran. 

Vulpița și soțul ei, Viorel, au avut parte de multe experiențe în cadrul emisiunii de la Antena 1. Veronica nu s-a bucurat niciodată de soarele mării și nu a avut ocazia să meargă la piscină. Astfel că, visul ei a fost îndeplinit în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Vulpița, pentru prima dată la piscină

Captura TV

Tânăra din Blăgești a fost foarte fericită atunci când alături de soțul ei, Viorel, au fost pentru prima data la piscină. Vulpița nu a dorit să îmbrace costumul de baie și a preferat să poarte o pereche de pantaloni scurți și un trico roșu. Aceștia au fost extrem de entuziasmați de experiența care li s-a oferit, spunând că s-au distrat foarte mult.

Veronica a postat câteva fotografii de la prima sa vizită la piscină. De asemenea, experiența lor a fost difuzată în cadrul emisiunii ,,Acces Direct”. Cei doi s-au distrat, însă costumația Vulpiței a stârnit un val de reacții din partea fanilor.

Cum a arătat Vulpița în costum de baie la mare?

Instagram

Veronica a mărturisit că nu a fost niciodată la mare. Astfel că, echipa emisiunii ,,Acces Direct” i-a oferit această șansă. Anul trecut, Vulpița și Viorel s-au bucurat câteva zile de soarele mării. În acea perioadă, tânăra a postat și câteva imagini pentru a-și încânta fanii.

Vulpița nu a dorit să îmbrace un costum de baie, preferând să aleagă din nou o pereche de pantaloni scurți și un tricou. Se poate observa faptul că tânăra din Blăgești nu era bronzată la acea vreme.

După experiența de la Acces Direct, cei doi s-au retras înapoi la Blăgești unde și-au  reluat activitățile obișnuite. De curând, Vulpița a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra a născut un băiețel.