Fiica lui Adrian Minune a bifat încă o apariție WOW. Iată cum s-a afișat la un eveniment din București

Fiica lui Adrian Minune s-a transformat într-o adevărată femeie. A devenit mama unei fetițe și are o familie minunată. Este activă atât în social media, cât și la evenimente mondene. De data aceasta, Karmen a făcut ravagii prin ultima sa apariție. 

Karmen Simionescu a optat pentru o ținută albă, de vară. Vedeta a fost prezentă la un eveniment, iar apariția sa a atras toate privirile oamenilor prezenți.

1. Vedeta a avut o ținută prin care a atras toate privirile

Invitată la deschiderea unui restaurant, fiica celui mai renumit manelist a optat pentru o ținută lejeră, cât mai de vară. În același timp, a reușit să fie și elegantă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎙KARMEN (@karmen)

2. Cum reușește Karmen să se mențină într-o formă de zile mari

Tânăra povestea acum ceva timp că nu are probleme cu greutatea, iar sportul este o activitate practicată de plăcere.

,,Nu am probleme cu greutatea, deci nu fac sport de nevoie. Este o plăcere. Fiind artist, simt nevoia de a fi și un model pentru oamenii din jur. Un corp frumos și sănătos ajută la încrederea în sine.

social media

Deci sportul nu trebuie să lipsească din viețile noastre. Fiecare mușchi din corpul nostru este important. Încălzirea contează foarte mult, când vine vorba de sport.

Încep cu gâtul și apoi fiecărei secțiuni de mușchi îi aloc câte două minute de încălzire”, a declarat artista, potrivit Fitness Mag.

3. La ce este vedeta atentă atunci când merge la sală

Protecția pentru mâini este importantă, mai ales atunci când ridică greutățile de la sala de fitness.

,,Mănușile nu îmi lipsesc niciodată. Ridicând greutăți, am nevoie de protecție pentru mâini. Îmi place ca atunci când mă antrenez să am oglindă, fiindcă așa mă pot asigura că îmi execut corect seriile.

fitnessmag.ro

Aleg ținute sport care îmi scot în evidență corpul. Dacă îți place persoana din oglindă, motivația crește.

Încălțămintea este la fel de importantă, confortul fiind pe primul loc. Sala este locul în care pot spune că o zi proastă se poate transforma în una bună”,  mai spus Karmen, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!