Mihai Bobonete, bătut într-un taxi! Comediantul Mihai Bobonete l-a aut ca invitat pe bunul său prieten, Octavian Strunilă în cadrul podcastului său „Da Bravo”. Dintr-una într-alta, acesta și-a amintit de un incident amuzat pe care l-a trăit într-un taxi din București. Actorul a povestit cum a fost bătut de un taximetrist din București. 

Mihai Bobonete a trăit multe peripeții împreună cu colegul său, Octavian Strunilă. Invitându-l tocmai să stea la povești, aceștia au șocat publicul când au dezvăluit incidentul cu taximetristul. Acesta s-a petrecut într-o zonă din cele „bune” ale Bucureștiului, chiar în centru într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi de către tineri.

Mihai Bobonete, bătut într-un taxi! Ce s-a întâmplat, de fapt

Bobonete a povestit cu lejeritate și amuzamentul lui caracteristic cum a început scandalul dintre taximetrist și cei doi. Abia ieșiți din clubul în care petrecuseră toată noaptea, Bobonete și Strunilă au fost refuzați de către șofer. Motivul nejustificat al taximetristului era că destinația clienților nu corespundea cu destinația lui finală, iar omul voia să ajungă mai repede acasă, probabil.

Fără să stea pe gânduri, actorii au comandat un alt taxi, însă nu au vrut să îl lase să scape basma curată pe șoferul mofturos. Pentru a-l „răsplăti” cum se cuvinte, Strunilă i-a depus o reclamație. Mare le-a fost uimirea când cei doi prieteni s-au trezit la geamul mașinii cu furiosul taximetrist însoțit de o bâtă de baseball. Așa e când ești prea celebru dom’le.

„Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT (n.r. numărul de la mașină) n-a vrut să ne ia.

Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutaților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla” povesteau cei doi în cadrul podcastului.”, a povestit Bobonete.

Cum a ajuns Mihai Bobonete să fie bătut într-un taxi din Capitală. „Ne-au băgat într-o dubă de Poliție, ca pe niște infractori”
Social Media

De la bal la.. secția de poliție în cazul lui Bobonete și Strunilă

Indignați de situația penibilă în care au fost puși, cei doi au insistat să rezolve problema la secția de poliție. Cu toate că nu a fost o mișcare foarte inteligentă, dat fiind orele petrecute pe ringul de dans și băuturica pe care o aveau la bord. După o seară de distracție nu se așteptau să ajungă decât în pat, nu să se plimbe din taxi în taxi și pe la gabori.

„ Nu ne-am lăsat și am zis că mergem la poliție. Și ăia ne-au zis că nu e jurisdicția lor, că bătaia a fost în altă parte. Și eu am zis că nu mă interesează, că noi ne-am luat bătaie și că vreau să se rezolve. Eh, ne-au băgat într-o dubă de poliție, ca pe infractori, și ne-au dus la altă secție. Acolo mi-am pierdut căciula!”, povestea Bobonete.

„Ne-a dus la secția care trebuia și ne-a pus să scriem declarația. Și noi scriam cu un ochi, că venisem din club, adrenalina ne scăzuse. Am întrebat: Nu putem să renunțăm? Și ni s-a zis: Nu putem, v-am dat număr. De acolo, când am ieșit, ne-am dus din nou în centru. Am fost nevoiți să luăm din nou un taxi”, l-a completat Strunilă.