Irina Petrea a vorbit despre cum a reușit să ajungă în rolul lui „Supernanny”.

Irina Petrea a devenit cunoscută publicului în urmă cu mai bine de 17 ani, atunci când era consilier în emisiunea fenomen „Supernanny”difuzată pe Prima TV. Recent, psihologul a fost invitat în emisiunea lui Mihai Ghiță, „În oglindă”, prilej cu care a dezvăluit și cum a primit propunerea de a face parte din acest proiect.

Înainte de a apărea în rolul de „Supernanny”, Irina Petrea lucra în PR politic. Zi de zi aceasta citea ziare pentru a fi mereu la curent cu ceea ce s-a scris despre clientul său, însă, într-o zi a avut parte de o întâmplare ciudată.

A aruncat un ziar pe teancul pe care-l crease din ziare, însă acesta s-a „încăpățânat” și cădea ori de câte ori era pus peste celelalte. Mai apoi, Irina Petrea avea să descopere că în paginile acelui ziar se regăsea un anunț ce avea să-i schimbe viața.

Irina Petrea: „Era un anunț foarte mare..”

Sursa: captură din emisiunea „În oglindă”

„Pe vremea aceea lucram în politică. În PR politic. Și bineînțeles că în fiecare zi, cu ziarele în mână, citeam toate articolele și tot ce mai apărea în legătură cu clientul meu. La un moment dat am închis un ziar și l-am aruncat pe un maldăr de ziare. Aveam un metru și ceva de ziare, și l-am pus acolo. Ziarul a alunecat până la bază și s-a deschis.

Eu l-am închis și l-am aruncat din nou. Ziarul din nou a căzut și s-a deschis. A treia oară când a căzut, mi-a ajuns la picioare. S-a deschis tot acolo. Am zis: «E ceva!». Iau și citesc (n.r.: ziarul). Era un anunț foarte mare despre un show de televiziune în care trebuie cutare și cutare, și pregătire psihologică, experiență de televiziune. Am stat și m-am gândit: «Păi, am! Hai să scriu».” a mărturisit Irina Petrea în cadrul emisiunii „În oglindă”

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.