În urmă cu 25 de ani, Neti Sandu și-a făcut intrarea în echipa celor de la Pro Tv. A debutat cu emisiunea „Ora 7, Bună dimineața!”. Prezentatoarea horoscopului de la Pro Tv a vorbit despre parcursul său și despre cum a ajuns să fie una dintre cele mai longevive și cunoscute prezentatoare.

Invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu, prezentatoarea Neti Sandu a povestit întreaga sa viață. Aceasta a vorbit despre pasiunea sa, dar și despre persoana care i-a insuflat dorința de studiu și cunoaștere.

Ce a determinat-o pe Neti Sandu să cunoască astrologia? Află legătura dintre religia sa și domeniul în care excelează

Pasiunea pentru astrologie a descoperit-o datorită bunicului acesteia. Era penticostal și și-a dorit ca Neti să îi fie alături și, de ce nu, să îi urmeze exemplul.

„Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta…și mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu.Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine.

Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul.Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.”, povestea Neti

 Cum a ajuns, de fapt, Neti Sandu să fie astrolog. Ce s-a întâmplat în viața ei, după Revoluție

Neti Sandu a învățat astrologia în urma Revoluției din anul ’89

După ce a petrecut timp lângă bunicul ei și se implica în numeroase activități, Neti Sandu și-a dat seama că este pasionată de astrologie. După Revoluția din anul 1989, vedeta s-a hotărât să își ofere răspunsuri la toate întrebările pe care le avea.

„După revoluție m-am dus la cursuri de yoga. Și acolo niște fetițe, eu tot nu eram tânără la revoluție. Ele m-au întrebat: Doamnă, nu vreți să mergeți cu noi la niște cursuri de astrologie? Am zis să văd ce e acolo, că știam doar de zodiac.

Atunci m-am dus la Casa de cultură Preoteasa și era acolo un amfiteatru în care erau foarte mulți interesați și a venit un domn profesor care ne-a prezentat cum ar fi treaba cu astrologia, cu zodiacul și la final a zis așa: Dar să știti că din toată sala asta, din toți oamenii ăstia, unul singur va ajunge ceva.Profesorul a întrebat atunci dacă mai știe cineva astrologie și a fost o fată care a zis că a mai studiat. Tot el i-a zis să ne preia pe o parte dintre noi să învățăm tot ce știe ea, apoi să mergem la el. Când am vorbit cu ea, atunci eu mi-am dat seama că nu o să știu că calculez ascendentul. Mi s-a părut foarte simplu. Și de atunci am început.”, a mai spus vedeta