Radu Țibulcă l-a avut invitat pe Cuza de la Noaptea Târziu, în cel de-al unsprezecelea episod din podcast-ul său. Fiind prieteni de foarte mulți ani, fostul iubitul al Ramonei Olaru a reușit să își deschidă inima în fața sa și i-a vorbit despre lucruri pe care nu le mai spusese vreodată în fața camerelor de filmat. Deși fanii se așteptau, probabil, la un videoclip amuzant și plin de glume, nu a fost deloc așa. Aceștia au reușit să îi cunoască și o altă latură a vloggerului și anume cea sensibilă.

Pe lângă mult alte subiecte cel puțin interesante, Cuza de la Noaptea Târziu a mai vorbit și despre unul dintre cele mai mari visuri ale sale la care, din păcate, a renunțat rapid pentru că lucrurile nu au mers conform planului. Iată ce greutăți a întâmpinat în plan profesional!

„Toată viața mea mi-am dorit să am restaurant”

Cuza a vorbit sincer despre copilăria sa, despre părinții și prietenii lui, despre proiectul Noaptea Târziu care nu mai merge deloc ca la început, despre relația eșuată cu Ramona Olaru, dar și despre falimentul cafenelei pe care a deschis-o în 2018 și pentru care a făcut multe sacrificii, dar pe care nu a mai putut să o salveze oricât de mult ar fi încercat lucrul acesta.

Ei bine, artistul și-a dorit mereu să își deschidă un restaurant, dar a realizat pe parcurs că nu ar fi o investiție prea bună, așa că a optat pentru o cafenea, care se afla într-o zonă bună a Capitalei, dar care nu a mers. El a povestit că oamenii venea acolo, făceau poze, întrebau de el și de alți vloggeri, iar apoi plecau fără să consume nimic. Pentru a nu ajunge în pragul falimentului, el și-a vândut chiar și apartamentul fiind nevoit în clipa de față să stea în chirie, dar nu îi pare rău de alegerea sa, pentru că oricum nu se simțea ca acasă.

Cum a ajuns Cuza să-și piarda cafeneaua! A spus adevărul: “Intrau oamenii, făceau poze și plecau”

 

„Toată viața mea mi-am dorit să am restaurant, nu-mi place să gătesc absolut deloc și nu-mi place să mănânc mâncare reîncălzită. (…) Unul dintre visurile mele a fost să îmi deschid restaraunt. Când am avut mai mulți bani, îmi cumpărasem apartament, mai aveam niște chestii, am zis: bă, nu pot să-mi fac restaurant, că e prea scump și e mult grea, dar îmi fac canafea. N-a mers nimic. Intrau oamenii. făceau poze și plecau. Veneau și întrebau dacă sunt acolo, dacă e Selly acolo…”, i-a povestit Cuza lui Radu Țibulcă.