Cătălin Moroșanu a pierdut un meci a cărui miză era un milion de dolari.

Cătălin Moroșanu se poate considera un bărbat împlinit. Sportivul are o soție care îi este alături necondiționat și o carieră de succes. Totuși, drumul către reușită nu a fost deloc ușor, ci mai degrabă presărat cu provocări. Așa s-a întâmplat și în cazul unui meci, pe care nu l-a câștigat. 

Cătălin Moroșanu: Nu aveam niciun fel de răutate

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cătălin Moroșanu a vorbit și despre un episod pe care nu îl poate uita vreodată. La acel moment, sportivul trebuia să îl înfrunte pe Errol Zimmerman. Totuși, meciul nu a decurs așa cum și-ar fi dorit.

Înainte de a intra în ring, Cătălin Moroșanu a ținut un regim care i-a adus mai degrabă dezavantaje. Sportivul a urmat principiile dietei Oshawa, extrem de cunoscută în întreaga lume. Din alimentație a fost exclusă carnea, un produs extrem de important pentru cei care fac efort fizic intens.

Dieta pe care o urmase îl lăsase fără puteri sau așa cum spune chiar el însuși, fără nicio doză de „răutate”. Sportivul a mărturisit că nu s-a gândit înainte de meci la recompensa în bani, ci era vorba de mulțumirea pe care i-ar fi adus-o victoria.

@video.clipuri1 #catalinmorosanu #podcast #kanaldromania #40deintrebaricudeniserifai #40deintrebari #fy #2022 #foryou ♬ original sound – videoclipuri1

„A fost nașpa rău. Problema este că…greșeala a fost a mea. Am ținut eu un regim. Oshawa e un regim din Japonia și nu prea am mâncat carne, carnea ajută foarte mult, mărește nivelul de testosteron în organism, ești mai agresiv, te simți mai bărbat, ai forță.

Parcă eram un pui de gostat, nu aveam niciun fel de răutate. Eu de obicei, am aceea răutate și din momentul în care consum carne, ai voința aia și acolo am greșit eu”, a povestit Cătălin Moroșanu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.