Află cum a ajuns Alina Eremia să joace în „Pariu cu viața”.

În urmă cu 10 ani, serialul „Pariu cu viața” crea dependență în rândul tinerilor. Producția difuzată la PRO TV s-a bucurat de un real succes pe parcursul difuzării la tv.

Succesul serialului s-a datorat și celor care au interpretat personajele ce au ajuns rapid la inimile telespectatorilor. Este și cazul Alinei Eremia care a interpretat rolul Ioanei în serialul „Pariu cu viața”. Fanii au îndrăgit foarte mult personajul vedetei, însă puțini știu cum a ajuns Alina Eremia să interpreteze acest personaj.

Ei bine, nu Alina Eremia s-a înscris la casting, ci mama ei a făcut acest lucru alături de alte mămici. Aceasta văzuse castingul anunțat la tv și a luat decizia de a o înscrie pe fiica sa. Nu după mult timp, Alina Eremia a fost contactată din partea echipei de producție.

Mama Alinei Eremia, steaua norocoasă a fiicei sale

@video.clipuri1

#alinaeremia #podcast #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti #damiandraghici #lalaband

♬ original sound – video.clipuri1

După ce a aflat că mama sa a fost cea care a înscris-o la casting, Alina Eremia nu și-ar fi dorit să se prezinte în fața echipei de producție. Din acest motiv, mama sa a fost nevoită să apeleze la coarda sa sensibilă. Totul s-a întâmplat pe vremea când Alina Eremia avea vârsta de 17 ani

„M-a înscris mama la casting, fără să mă anunțe. Am primit într-o zi un telefon «Bună ziua, ați fost admisă în urma castingului făcut online și vă așteptăm la o probă». Dar nu știu despre ce e vorba. «Cum, nu sunteți domnișoara Alina Eremia? » Ba da! (..) Stau și mă gândesc și nu îmi aduc aminte să mă fi înscris eu, singură, undeva.

 Chiar așa, să am amnezie totală? Și o sun pe mama «Mama, tu ai idee de castingul ăsta? Știi ceva despre asta?». «AA, da, că am văzut castingul acesta la tv și m-am gândit să te înscriu. Am mai completat cu o altă mămică și v-am înscris la un casting și.. » a declarat Alina Eremia

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.