Alexandra Stan crede că s-a grăbit să îmbrace rochia de mireasă.

Alexandra Stan este una dintre cele mai de succes artiste din România. Din păcate, atunci când vine vorba de planul personal, Alexandrei nu i-a mers prea bine. Până acum, artista are la activ numai relații eșuate, dar din fiecare și-a învățat lecția.

Alexandra Stan și-a dorit mereu să aibă alături de ea o persoană care să o înțeleagă și să o susțină în totalitate. Vedeta s-a implicat trup și suflet în toate relațiile de până acum, dar nu i s-a răspuns cu aceeași monedă. După relația cu managerul ei Marcel, pentru o clipă, vedeta a crezut că și-a găsit iar fericirea.

Anul trecut, fără să facă prea mult caz din asta, Alexandra Stan s-a afișat pe Instagram în rochie de mireasă. Inițial, fanii au crezut că este o farsă, dar totul a fost cât se poate de real. Artista a crezut că și-a întâlnit sufletul pereche, dar la scurt timp, a ajuns în fața notarului pentru a divorța.

Cum a ajuns Alexandra Stan să realizeze că fostul soț profită de ea. Artista nu regretă deloc faptul că a divorțat de Emanuel
Instagram

Alexandra Stan, păcălită de toți bărbații din viața ei

Emanuel a fost cel care i-a promis artistei că o va face să depășească toate greutățile vieții. Bărbatul s-a prezentat, așa cum spune Alexandra, ca fiind un „salvator”. În realitate, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit, iar mariajul ei a ajuns la final după nici trei luni de când a spus „da”.

Acum, pentru prima dată, Alexandra Stan a vorbit despre asta în podcastul „Fain & Simplu. Artista nu a mai deschis niciodată acest subiect, mai ales că știe că nu îi face foarte bine. Vedeta a recunoscut că este foarte empatică și că are un suflet foarte bun și, tocmai de asta, oamenii tind să profite de pe urma ei.

„Da, o grămadă de oameni s-au prezentat ca fiind salvatori, dar ei au fost abuzatori. Mi s-a întâmplat asta chiar și cu Emanuel, fostul soț. Fix așa l-am perceput. Bine, el zice că nu, că e percepția mea și că niciodată nu s-a prezentat așa. Dar fix așa s-a prezentat, ca un salvator.

Îmi zicea că am foarte mulți oameni care îmi vor răul și care îmi trimit gânduri negative și el a lucrat non-stop, făcea rugăciuni ca să mă ajute să scap de energia aia”, a declarat Alexandra Stan în podcastul lui Mihai Morar.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.