Cuza nu are nevoie de prea multe prezentări. Artistul a devenit cunoscut odată cu lansarea de parodii în mediul online. Fără doar și poate, „Asia Express” a fost unul dintre punctele lui culminante din carieră. După parcursul pe „Drumul Împăraților”, capitalul de imagine al lui Cuza a crescut considerabil și, drept urmare și proiectele sunt numeroase.

Cuza i-a cucerit din prima pe cei dei acasă. Olteanul se pare că deține rețeta succesului pentru popularitatea în rândul tuturor categoriilor de public. Dacă acum este cunoscut de sute de mii de persoane, la început, pe vremea când era la Târgu Jiu, acesta nici nu visa la un asemenea succes.

Cuza nu are nicio legătură cu domnitorul Principatelor Unite

Cuza și Emi sunt prieteni încă din perioada liceului și, contrar așteptărilor, prietenia lor a trecut multe teste. Inclusiv pe cel al timpului, dar și pe cel de la „Asia Express”. Cei doi nu mai au secrete unul față de celălalt și, de multe ori, se comportă ca frații adevărați. Profesional, reușitele lui Cuza vorbesc de la sine. Personal, artistul este destul de rezervat în declarații și preferă să se bucure de intimitatea lui.

Prietenul lui Emi s-a prezentat în fața fanilor sub numele de Cuza. Mulți s-au întrebat care este povestea din spatele acestei porecle. Deși s-au gândit că poate fi vorba de fanatism sau de asemănare fizică cu domitorul Cuza, se pare că adevărul este cu totul și cu totul altul. Judecând după succesul pe care l-a avut în ultima perioadă, puteam spune că această poreclă este ca un talisman norocos pentru colegul lui Popescu de la Radio ZU.

„Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică , dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o,  am rămas cu această poreclă”, a declarat, cu ceva timp în urmă, prietenul lui Emi.