Radu Țibulcă are un podcast pe YouTube, care este urmărit de mii de oameni săptămânal și unde ultima dată l-a avut ca invitat pe Lino Golden. Fostul protejat al lui Alex Velea era nerăbdător să ia parte la proiectul prietenului său unde a avut ocazia să discute despre trecutului lui, despre toate întâmplările care i-au marcat copilăria, dar și despre relațiile eșuate din care a avut ocazia să învețe câte ceva, de-a lungul anilor.

Lino Golden se numără printre cei mai de succes tineri artiști din țara noastră la momentul actual. Are o mulțime de fani în mediul online, iar piesele sale se aud în fiecare colț al țării. Se pare că dorințele sale din copilările de a deveni celebru i s-au îndeplinit mai repede decât se aștepta.

Artistul a visat de mic copil să ajungă cunoscut, să aibă mulți bani și când a reușit să aibă toate aceste lucruri, viața l-a lovit și a realizat că sumele de bani care intrau în conturi nu erau cele mai importante pentru el. Lino Golden a discutat sincer despre felul în care a aflat despre moartea tatălui său, moment care l-a marcat profund. Când a primit vestea îngrizitoare, el se afla acasă la Antonia și la Alex Velea și a început să țipe, căzând din picioare.

”Cel mai greu mi se pare să-ți înmormântezi părinții”

Nu i-a venit să creadă că părintele lui nu mai este, deși acesta avea peritonită și a fost dus la spital, unde a stat până în clipa în care a plecat dintre noi. Acesta a suferit o operație care l-a afectat și începuse să se comporte ciudat, iar cântărețul fiind doar un copil nu înțelegea prea bine ce i se întâmplă și de ce a ajuns părintele lui în starea respectivă. A trecut cu greu peste această traumă, dar acum este un om puternic pe care greu îl mai doboară ceva.

”El avea peritonită și nu a vrut să se ducă la spital deloc până i s-a făcut rău, a mers la spital, l-au operat. Ceva la operație n-a fost ok și i-a afectat creierul, i-a fost afectat capul de un sindrom. Nu mai știa, nu mai recunoștea, rămsese cu creierul undeva în anii 80′ avea amintiri doar de acolo, a slăbit. Eu pentru că eram așa mic muream în mine, nu puteam să-l văd așa, nu puteam să accept. Mi-a fost foarte greu, e greu să-ți vezi părintele așa. De multe ori mă feream să stau prea mult cu el, uneori o luam razna, aveam gânduri din alea proaste, era greu să-ți vezi așa părintele, că nu-și amintește de tine. Trebuia să-l mint ca pe un copil… ”, a povestit Lino Golden, într-un podcast.

Cum a aflat Lino Golden de moartea tatălui său! Dezvăluirile cutremurătoare ale artistului: "Trebuia să-l mint ca pe un copil"

”Într-o seară i s-a făcut rău și se presupunea că are pneumonie, l-au dus la spital, era ok, am vorbit cu el și după m-a sunat un prieten. Eram în living la Alex și la Antonia, vorbeam eram toți acolo, și am căzut din picioare, am început să țip. A fost foarte greu și cel mai greu mi se pare să-ți înmormântezi părinții.”, a mai povestit el.