Reclamă

Unul dintre cei mai iubiți maneliști, Nicolae Guță a făcut noi dezvăluiri despre copilăria lui. Artistul a povestit că tatăl lui a interzis ca în casa lor să se vorbească limba țigănească. Vorbea rareori pe furiș cu mama lui, pentru a nu fi prinși de acesta.

Invitat în cadrul unui podcast, manelistul era amuzat și povestea cum la ei în neam nu se purta mustață. Deși acest lucru nu era permis, el și tatăl lui purtau puțină mustață. Deși era foarte slab și nu îi plăcea cum arată, manelistul a decis ca el să încalce această regulă.

Părinții lui Nicolae Guță vorbeau doar românește

„Eu n-am suportat niciodată mustața, ca să ne înțelegem. Eu am urât. În neamul meu nu exista mustață. Tata, Hitler direct. Deci n-a existat mustață în neamul meu. Eu am fost crescut în așa fel încât să nu port mustață. Dar, aveam și eu. Că tatăl meu, ca să ne înțelegem. Tatăl meu era rudar, țigan-rudar. Mama mea era căldărășiță. Îți dai seama ce combinație sau compilație. Ai înțeles?

Și tata a interzis cu desăvârșire să se vorbească la noi în casă țigănește. Bă, dar cu desăvârșire. Când a zis tata, s-a terminat. Numai și numai românește.

Mama, săraca, când mai prindea și ea momentul, mai vorbea cu mine țigănește. Îmi spunea repede: <<Vezi să nu ne-audă ăsta, că ne omoară ăsta>>”, a povestit manelistul.

@madalinaneagu12 #romania#foryoupage#pentrutine#pentru___tine#pentruvoi#madalinaneagu12#tiktokromania#viral#tiktok#fy#podcast#fyp#foryou#goviral#romania??#nicolaeguta ♬ sunet original – Madalina12

Nicolae Guță: „Ziceai că-s cadavru”

Deși nimeni din neam nu purta mustață, manelistul se simțea complexat de faptuș că era prea slab. Pentru a schimba puțin aspectul feței, a decis să-și lase mustață.

„Mustața am lăsat-o, pentru că mi-au zis: <<Bă, lasă dracu mustața, tu nu vezi cât ești de slab și de mic? Când te-or vedea ăștia la primărie…>> . Bă, eram maimuță, bă omule. Erau ochii băgați la mine în cap, așa eram, măi omule. Înțelegi? Ziceai că-s cadavru. Ziceai că-s distrofic.”, a mai spus Nicolae Guță.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro