Culiță Sterp a trecut recent printr-un adevărat coșmar. Manelistul a avut un accident pe un bulevard din Cluj, în urma căruia o persoană a avut nevoie de spitalizare. După două săptămâni de la momentul respectiv, cântărețul a tras concluziile despre acel moment.

Culiță Sterp este convins că a fost victima unei înscenări

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Acesta are o comunitate de fani uriașă și succes maxim în sfera muzicii de petrecere.  Din nefericire, dincolo de această imagine frumoasă a vieții, Culiță a trebuit să treacă recent printr-un adevărat calvar.

Acesta a provocat un accident de mașină în 22 Noiembrie. Pe lângă faptul că a intrat cu bolidul pe care îl conducea într-un alt autoturism pentru că nu a oprit la semafor, artistul a fugit de la locul accidentului.

Social media

Manelistul a fost arestat pentru 24 de ore, fiind nevoit să dea cu subsemnatul pentru faptele lui.

Presa mondenă a relatat detalii despre acest eveniment nedorit însă a scos la iveală și un altul din trecutul lui Culiță. S-a creat de fapt o întreagă confuzie care îl incrimina pe artist de decesul unei persoane în 2016. S-a speculat în acest sens că artistul ar fi provocat și la vremea respectivă un alt accident în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Enervat la culme de această situație, Culițâ Sterp a ieșit la rampă cu explicații. Manelistul susține că presa mondenă ar fi creat un adevărat scenariu în acest context. Mai mult, cântărețul a demarat deja proceduri de judecată în acest sens, prin avocatul lui, bineînțeles.

Sunt conștient de ce am făcut și îmi pare rău de ce s-a întâmplat din suflet. A fost o învățătură și o să plătesc pentru asta.” , a explicat Culiță despre accidentul din Noiembrie 2022.

Culiță Sterp se află momentan sub control judiciar și nu are voie să părăsească țara. Din acest motiv, manelistul a fost nevoit să își anuleze toate evenimentele pe care le contractase în străinătate.