Artistul este convins că evenimentul nefericit prin care a trecut a fost măsluit

Culiță Sterp a trecut recent printr-un adevărat coșmar. Manelistul a avut un accident pe un bulevard din Cluj, în urma căruia o persoană a avut nevoie de spitalizare. După două săptămâni de la momentul respectiv, cântărețul a tras concluziile despre acel moment.

Culiță Sterp este convins că a fost victima unei înscenări

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Acesta are o comunitate de fani uriașă și succes maxim în sfera muzicii de petrecere.  Din nefericire, dincolo de această imagine frumoasă a vieții, Culiță a trebuit să treacă recent printr-un adevărat calvar.

Acesta a provocat un accident de mașină în 22 Noiembrie. Pe lângă faptul că a intrat cu bolidul pe care îl conducea într-un alt autoturism pentru că nu a oprit la semafor, artistul a fugit de la locul accidentului.

Social media

Manelistul a fost arestat pentru 24 de ore, fiind nevoit să dea cu subsemnatul pentru faptele lui.

Presa mondenă a relatat detalii despre acest eveniment nedorit însă a scos la iveală și un altul din trecutul lui Culiță. S-a creat de fapt o întreagă confuzie care îl incrimina pe artist de decesul unei persoane în 2016. S-a speculat în acest sens că artistul ar fi provocat și la vremea respectivă un alt accident în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Enervat la culme de această situație, Culițâ Sterp a ieșit la rampă cu explicații. Manelistul susține că presa mondenă ar fi creat un adevărat scenariu în acest context. Mai mult, cântărețul a demarat deja proceduri de judecată în acest sens, prin avocatul lui, bineînțeles.

Sunt conștient de ce am făcut și îmi pare rău de ce s-a întâmplat din suflet. A fost o învățătură și o să plătesc pentru asta.” , a explicat Culiță despre accidentul din Noiembrie 2022.

Culiță Sterp se află momentan sub control judiciar și nu are voie să părăsească țara. Din acest motiv, manelistul a fost nevoit să își anuleze toate evenimentele pe care le contractase în străinătate.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.