Culiță Sterp, recompensă de 25.000 de euro pentru cine îl ajută să prindă hoțul.

În urmă cu trei săptămâni, casa lui Culiţă Sterp a fost jefuită. Mama manelistului, împreună cu Geta, sora acestuia au fost cele care au vorbit pentru prima dată despre acest moment nefericit. De curând şi cunoscutul cântăreţ a decis să le transmită prietenilor săi virtuali un mesaj, mai exact celor care îl pot ajuta cu indicii despre hoţi. Acesta este hotărât să ofere o recompensă uriaşă persoanelor care deţin informaţii.

Culiță Sterp și familia sa trec prin momente de cumpănă, după ce, din casa lor a fost furat un seif de aproape 100 de kilograme. Acum, aceştia încearcă să afle cu orice preț cine sunt hoții.
Manelistul  a decis să se implice în anchetă, astfel pentru a afla informaţii care pot să îl ajute este hotărât să ofere o recompensă colosală.

Culiță Sterp, recompensă uriașă pentru cei ce îl ajută să găsească făptașul jafului

Într-un vlog recent, acesta a declarat că va oferi 25.000 de euro persoanelor care îi pot da indicii concludente despre hoți.

„Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic ‘foarte mulți’ nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro.

Mult mai mulți bani. Eu nu am vrut să fac publică chestia asta. Maică-mea și cu Geta au făcut-o. Au trecut deja vreo trei săptămâni de când s-a întâmplat chestia asta. Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții, numai să aflu cine mi-a spart casa.

A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți.

Pentru cine întreabă de camere de filmat, nu-i normal într-o comună civilizată camerele de filmat să nu meargă din iulie 2021. Noi aveam o cameră, într-adevăr, la noi acasă. Bineînțeles că hoții au întors-o, și-au făcut treaba.

Nu s-a putut vedea. Eu m-am gândit, cum au fost mai mulți hoți, cu siguranță o să se spargă unul dintre ei, că ba nu se înțeleg să împartă banii și ei așa sunt, se dau în gât unii pe alții.

Sau dacă cineva a văzut un seif, seiful a fost foarte mare, de peste 100 de kilograme, cât jumătate de frigider. Era gri, în caz că îl vedeți pe undeva aruncat, printr-o pădure, ăsta e un indiciu, al meu era cu cod.”, a mărturisit Culiță Sterp, în vlogul său.

@culita_sterp_official

Dacă cineva știe ceva, aștept informații, dau recompensă! Grijă la ce comentarii scrieți! 😘

♬ sunet original – Culiţa Sterp

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.