Culiță Sterp provine dintr-o familie simplă, chiar dacă nu pare și chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Pe Iancu, fratele lui Culiță, îl știe toată țara, dar puțini le știu pe surorile lui, Ileana şi Geta. Eee bine, se pare că ele sunt oameni simpli și le place așa. Tatăl manelistului este cioban de meserie, a muncit ani de zile până când a reuşit să facă avere din oierit. Acum, familia Sterp locuiește într-o vilă de milioane în zona Haţegului.

Cu ce se ocupă ceilalți membri ai familiei?

Astfel că îndrăgitul Culiță Sterp provine dintr-o familie cât de poate de normală. Părinții lui nu au fost bogați și nu a avut tot ce și-a dorit, cu toate astea a ajuns unde și-a dorit. A muncit și are tot ce vrea. El și Iancu nu au luat-o pe urmele lui, ci au mers pe propriul drum, au participat la Puterea Dragostei și a ajuns să-i știe toată lumea. Geta şi Ileana, cele două surori, au o viață normală, departe de lumina reflectoarelor și le este foarte bine așa. Geta vinde produse de la stâna familiei în Haţeg şi pare foarte dedicată acestei afaceri. În schimb, Ileana Sterp este frizeriţă şi are un salon tot în Haţeg.

„Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale!”, spunea ea pe Instagram.

”Știe sora mea, Ileana. Face treabă bună. Pe mine mă tunde gratis că sunt fratele ei, dar uite acum îi fac și reclamă.”, spunea artistul.

„Dacă v-aș spune viața mea, ar fi mai ceva ca la Din Dragoste. Omului meu i-a plăcut să umble, iar eu mereu am iertat. Așa îmi este firea. La fel și băieții, ambii după fuste, doar așchia nu sare departe de trunchi. Eu sunt mai mică decât soțul meu cu 10 ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai uite și la altele. Deși am fost tânără și doar pentru el, a umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori. E la fel de gagicar ca și Culiță. Noi ne iubim”, a spus mama lor.