Culiță Sterp a postat un mesaj emoționat în care o felicită pe sora lui, Geta.

Frații Sterp au o relație foarte bună și mereu au fost uniți, în ciuda greutăților de care au avut parte. Fratele cel mare, Culiță, a postat un mesaj emoționant pentru sora lui cea mică cu ocazia nunții sale. Internauții au fost emoționați de cuvintele spuse din inimă ale manelistului.

Familia Sterp a avut parte de o mare petrecere în weekendul ce a trecut. Geta, sora cea mică s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu într-un decor de vis. Totul a fost la superlativ, dar nu a lipsit nici simplitatea evenimentului, exact așa cum sunt și membri familiei.

Culiță Sterp a și cântat la nunta surorii lui și i-a făcut mai multe surprize în timpul evenimentul. Acesta a postat o fotografie cu întreaga familie pe rețelele de socializare însoțită de un mesaj emoționant.

Cântărețul a rememorat câteva amintiri din copilărie, cum stăteau toți acasă alături de mama lor, iar acum, trei dintre frați sunt căsătoriți. Culiță Sterp se bucură de momentele care au venit în viața lor și își dorește ca sora lui să fie cea mai fericită alături de soțul ei.

Totodată, Sebastian Crăciunescu face acum parte din familia lor și își doresc o relație cât mai bună și apropiată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

„S-a măritat iubita noastră surioară! Ce repede a trecut timpul, parcă numai ieri eram copii și eram toți acasă, astăzi suntem la casele noastre, doi dintre noi frații avem și copii, iar alții urmează! A trecut o perioada din viață și vine alta!

Casă de piatră surioara noastră scumpă și dragă, te iubim din toată inima! ❤️ Geta și multă fericire alături de soțul tău Sebastian Crăciunescu care de acum face parte din familie și e la fel cum ești tu pentru noi!”, a fost mesajul transmis de Culiță Sterp.

Internauții, mesaje de apreciere pentru familia Sterp

Frații Sterp s-au remarcat de-a lungul anilor prin simplitatea de care au dat dovadă. Nu au avut deloc o copilărie fericită, iar mama lor le-a fost singurul sprijin. Au fost înconjurați de animale, iar Geta a rămas alături de mama sa la stână până acum.

Internauții au adresat o mulțime de complimente atât tinerei care s-a căsătorit, cât și întregii familii ca nimic nu i-a schimbat. Totodată, și mama Geta a fost lăudată pentru grija și educația pe care le-a oferit-o celor patru copii.

„Cea mai frumoasa familie și cea mai puternică mama felicitări pentru educația dată. Felicitări Mama Geta pentru omul care sunteți astăzi. Casă de piatra surorii tale, să fie fericită.”, „Geta a fost superba, una dintre cele mai frumoase mirese văzute, voi o familie minunată, ai fost ca un tată pentru ea, foarte frumos totul.”

„O frumusețe de fată cu suflet bun, educată! Mireasa anului, sunteți cu toții minunați! Casă de piatră, fericire.”, „Foarte frumoși toți ,Dumnezeu să vă dea multă sănătate și înțelegere. Getuța ție îți doresc casă de piatră multă fericire și copiii frumoși așa ca tine.”, au fost doar câteva mesaje din partea internauților.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.