Culiță Sterp nu are nevoie de prea multe prezentări. Manelistul este unul dintre cei mai apreciați artiști și se poate lăuda cu o comunitate impresionantă de susținători. Deși acum trăiește o viață de lux, Culiță nu a uitat nicio secundă de unde a plecat. Artistul ajută constant persoanele nevoiașe, iar perioada sărbătorilor a făcut asta mai mult ca niciodată.

Așa cum era de așteptat, casa lui Culiță Sterp a fost una dintre cele mai „vânate” de către colindători. Găștile de tineri dornici să îi cânte lui Culiță au mers la sigur și au știut că nu vor pleca cu mâna goală. Pentru efortul lor, dar și pentru momentul artistic, Culiță a scos din buzunar bani frumoși.

Culiță Sterp, mână largă pentru colindători

Manelistul a primit mulți colindători la el acasă, dar un sigur grup a decis să îl filmeze. Videoclipul a fost postat pe contul lui oficial de TikTok, acolo unde se poate observa cum toate bancnotele pe care le dă sunt de 100 de lei. Fanii lui Culiță Sterp au reacționat imediat la gestul acestuia, unii dintre ei regretând că nu s-a aflat pe lista colindătorilor norocoși.

Culiță Sterp, mai darnic ca niciodată. Manelistul a aruncat cu bani pe colindătorii care i-au trecut pragul
Instagram

Pentru cei care îl urmăresc de ceva timp pe manelist, știu că acesta produce foarte mulți bani. Piesele, campaniile publicitare și concertele îi rotunjesc considerabil veniturile. Totuși, Culiță nu s-a culcat pe o ureche și a mai găsit o soluție pentru a face bani. Artistul a început să investească în criptomonede, iar treaba pare că merge mai bine decât se aștepta.

„Prieteni, sunt foarte fericit. Nu știu dacă vă aduceți aminte, vă spuneam eu zilele trecute despre moneda Flokirocket, că se va lansa pe data de 10 și va fi de un real succes. Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes. A fost de un mega, mega, mega succes. Mă și bâlbâi cât sunt de fericit. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari.”, a declarat Culiță Sterp, pe contul lui de TikTok.