Fanii s-au amuzat teribil din cauza sandalelor pe care artistul le purta.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciață artiști de la noi din țară. După cum se știe, marea majoritate a vedetelor se îmbracă cât mai bine pentru a atrage atenția fanilor. Însă, se pare că acum, artistul a cam dat chix. Internauții s-au amuzat copios de pe urma sandalelor pe care Culiță Sterp le purta în poză, alături de copilul și partenera sa de viață.

Culiță Sterp se află pe lista celor mai apreciați artiști din România, la momentul actual. În trecut, acesta a parrticipat și la emisiuni precum „Puterea Dragostei” și „Survivor România”. Acum, artistul se bucură de o carieră de succes pe plan profesional, iar melodiile sale sunt adevărate hit-uri.

Având în vedere că este vară, Culiță Sterp a plecat împreună cu copilul și partenera sa de viață, într-o vacanță binemeritată la mare. Însă, fanii au observat un lucru la artist pe care nu îl puteau trece cu vederea. Internauții s-au amuzat copios de pe urma încălțărilor pe care artistul le purta. Iată ce părere au avut internauții.

Instagram

Fanii au râs de sandalele pe care Culiță Sterp le purta

După cum se știe, Culiță Sterp se află pe lista celor mai de succes cântăreți de muzică de petrecere din România. Acum, cântărețul se bucură de o popularitate imensă, iar melodiile sale sunt adevărate hit-uri. Când vine vorba de o petrecere, melodiile sale răsună la maximum în boxele românilor.

Ei bine, recent, se pare că fanii s-au amuzat teribil după ce au văzut ultima poză postată de artist pe contul său personal de Instagram. Acesta a plecat împreună, în vacanță, cu partenera sa de viață și cu copilul acestora. Având în vedere că se simțeau bine și se relaxau, aceștia au decis să imortalizeze momentul și să publice poze în mediul online.

Însă, fanii au observat un lucru fără de care nu puteau trece cu vederea. Aceștia s-au amuzat copios de pe urma sandalelor pe care artistul le purta.

„Sunteți frumoși! Iar sandalele sunt exact pe gustul meu! 😅”, „Culiță, i-ai luat sandalele Danielei?”, „Foarte frumoși, dar fără supărare, i-ai luat sandalele Danielei?😅😎”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la poza postată de Culiță Sterp.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.