În momentul de față, Culiță Sterp se poate declara un bărbat norocos și împlinit din toate punctele de vedere. Artistul se iubește cu Daniela Iliescu, femeia care a reușit să îl facă fericit în adevăratul sens al cuvântului, după ce i-a dăruit un copil. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și își cresc băiatul așa cum știu ei mai bine.

Culiță Sterp, trădat de iubită

Până să o cunoască pe frumoasa lui parteneră de viață, fostul concurent de la Survivor România nu a avut prea mare noroc în dragoste și s-a confruntat cu multe situații dificile, fiind trădat de prieteni, dar și de una dintre fostele sale iubite. Nu a dat vreun nume, dar se pare că a prins-o pe femeia respectivă cu minciuna.

Se pare că persoana respectivă vorbea cu un alt băiat și când a aflat, a reacționat așa cum nu îi stă în fire și i-a aruncat telefonul pe jos. Nu suportă când cineva își bate joc de el și de sentimentele sale, dar i-a părut rău de felul în care a reacționat, la vremea aceea.

„Nu iert niciodata tradarea de la un prieten, familie, iubit. Am fost tradat de prieteni si am iertat, dar n-am uitat. Cand am fost mai mic, pe la 20 de ani, da, imi aduc aminte sa fi fost inselat. A fost o chestie, ca am prins-o cu minciuna pe fata. Zicea ca nu vorbeste cu un baiat si am cerut telefonul si nu a vrut sa mi-l dea si am dat cu telefonul pe jos. Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar am reactionat un pic nervos. Am vazut ca vorbise cu un baiat. Ma enervez foarte greu, dar daca te intreb de zece ori si nu-mi spui si stiu sigur, ma enervez foarte tare ca ma ia lumea de prost. Fata aia m-a luat de prost. Mi-a parut rau ca am reactionat nervos”, a declarat artistul, la Teo Show.