Culiță Sterp i-a transmis un mesaj fratelui său despre Emy Alupei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că faimoasa a prins drag de Iancu Sterp. Cei doi au avut o relație spacială pe parcursul lor în competiția Survivor România. Chiar dacă părea că Iancu nu are aceleași sentimente pentru ea, în ediția în care Emy a fost eliminată a dovedit contrariul.

Reclamă

Ce i-a zis Culiță fratelui său despre Emy?

Iancu are ceva al lui și a reușit să o facă pe Emy Alupei, oricât de dură părea, să se îndrăgostească de el. Multă vreme acesta a fost subiectul principal în emisiune. Între cei doi au existat și tensiuni, dar și momente frumoase. O vreme, Emy a fost extrem de supărată, pentru că s-a simțit folosită de Iancu. Războinicul era conștient de faptul că artista îl place și o tachina încontinuu. Unii au spus că dacă Iancu nu ar fi avut iubită în România, acum ar fi fost împreună cu Emy.

Reclamă

Culiță Sterp i-a transmis chiar și un mesaj lui Iancu despre Emy. Dar până acolo, el spunea acum ceva timp că fratele lui atrage femeile; că are el ceva special. Mai mult de atât, a spus că reprezintă un pericol pentru băieții de acolo și cumva a avut dreptate.

 ”Deja am văzut că fetele se uită la el într-un fel anume. Are frate-miu ăsta ceva al lui. Mereu atrage toate reprezentantele sexului frumos. Este un real pericol pentru băieții de acolo, care stăteau liniștiți până acum, atât la concurs, cât și la capitolul apariții”,  spunea Culiță în urmă cu o lună.

”Ai fost foarte tare în competiție și chiar te-aș fi văzut lângă frate-miu, ca și cumnata mea, dar, din păcate, el are iubită acasă. Dacă nu ar fi existat Denisa, puteam vorbi acum despre grade de rudenie între noi”, a spus Culiță.