Iancu Sterp face senzație la Survivor România! Acesta se află, se pare, printre cel mai buni concurenți, chiar în top 3, dovezi clare fiind prestațiile lui uimitoare.

Reclamă

Iancu, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, a mărturisit că în urmă cu aproimativ trei luni s-a înscris la acest show aventuros. Producătorii, în momentul în care l-au sunat, i-au oferit doar 10 minute să le ofere un răspun. Acesta nu a ezitat să răspundă afirmativ. Consideră că o asemena experineță îi va aduce multe beneficii în viață ulterior, îl va determina să se maturizeze și să își testez limitele.

”O să dau ce e mai bun din mine. O să lupt ca să îmi demonstrez că locul meu e acolo. Nu cred că o să mă accidentez, pentru că mă știu pe mine, sunt puternic. O să am nevoie însă de un strop de noroc, să nu-mi pierd răbdarea. Votați-mă dacă vreți să rămân acolo cât mai mult” – a transmis Iancu fanior săi.

Fratele său, Culiță Sterp, este de părere că această emisiune se potrivește perfect cu temperamentul său de luptător și că de foarte mult timp își dorea să intre în emisiune. Ulterior, Culiță a oferit detalii bombă din copilăria lui Iancu și despre cum acesta a bătut-o pe sora lui.

Lui Iancu nu îi place deloc să piardă. Îmi amintesc că, de mic copil a fost așa! Orgolios până-n măduva oaselor, să aibă el ultimul cuvânt! Mereu sărea și la bătaie. Cu mine, nu îi prea mergea, sunt cu șase ani mai mare decât el și mai înalt, era imposibil, dar îmi aduc aminte că, o dată, s-a enervat pe sora-mea, și de supărat ce era, a alergat-o trei kilometri pe câmp să o prindă, să îi dea una. Cum nu a reușit, atunci când ea a venit acasă, tot nu s-a lăsat, și s-a dus la ea. Tot să fie el ăla care să închidă situația în favoarea lui! Dar…pe atunci era un puști, știți cum e la vîrsta aceea, acum, nu se pune problema de vreo violență în familie, Doamne ferește, ținem foarte mult unii la alții, iar Iancu este cel mai liniștit și mai apropiat de toți cei de acasă. Sper sță se întoarcă un învingător. Oricum ar fi, pentru noi este deja”. – a mărturisit fratele fostului concurent de la Puterea Dragostei.