Culiță Sterp a tras o sperietură soră cu moartea! Acesta era să fie lovit de tren. Vedeta a povestit pe rețelele de socializare întreaga întâmplare.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Este destul de des chemat la tot felul de evenimente și mai tot timpul este pe drumuri. Astfel, recent, cântărețul a avut parte de unul dintre cele mai neplăcute momente din viața sa. Acesta se afla la o trecere de cale ferată fără bariere și nesemnalizată cu luminile aferente. Norocul său a fost că s-a oprit pentru a se asigura.

Așadar, în acel moment, prin fața lui a trecut ca glonțul un tren, iar în câteva secunde nici nu l-a mai văzut. O clipă de neatenție îi trebuia pentru a plăti cu propria viață.

social media

Culiță Sterp dă vina pe autorități

După această întâmplare, artistul le-a povestit internauților întreaga experiență. Acesta le-a spus fanilor că era la o cale ferată de tren, însă fără bariere și fără luminile roșii care te avertizează că va trece trenul. Norocul său a fost că s-a asigurat, căci toată situația putea deveni una extrem de tragică.

De asemenea, artistul le-a atras atenția nu doar autorităților, ci și fanilor.

„Am tras sperietura vieții. Ați văzut vreodată, în viața voastră, trecere de cale ferată semnalizată așa? Deci, bariere nu sunt și să nu meargă luminile. Acum a trecut trenul prin fața mea, de cinci secunde a trecut, eu cu mașină cu reformă după mine.

Vai, viața mea, că numai înjur. Cum e posibil să nu fie semnalizată. Dacă tu nu pui barieră, măcar pune lumini roșii. Noroc că m-am asigurat. M-am oprit și m-am uitat stânga, dreapta și trenul glonț pe lângă mine.

Doamne ferește și apără! Dacă nu mă asiguram ce făceam? Știu că nu toate căile ferate au barieră, că mai sunt și fără barieră și trebuie să te asiguri tu, dar asta trebuia neapărat să aibă, erau 2-3 căi ferate una lângă alta și era cale ferată de viteză, trec trenuri de viteză. Luminile trebuie să meargă, nu mergea nici aia albă, nici aia roșie! Trebuia 100% să fie barieră sau ceva!”a povestit Culiță Sterp pe TikTok.