Culiță Sterp a fost afectat de scandalul care a izbucnit recent între Jador și Florin Salam pe internet. Cei doi maneliști se bat primul loc în preferințele ascultătorilor. Recent, Florin Salam a făcut un live în care a vorbit despre faptul că se simte amenințat de Jador. Dar mai ales că se simte amenințat de succesul pe care îl are fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Florin Salam nu ar trebuit să se simtă amenințat de Jador pe plan muzical, pentru că Jador este mic pe lângă el. Nu degeaba i se spune regele manelelor! Doar că în ultima vreme, oamenii îl ascultă mai mult pe Jador de la Puterea Dragoste. Oamenii îi preferă piesele pentru fiecare ocazie specială din viața lor: nuntă, botez, petrecere în familie etc.

Florin Salam a făcut o serie de atacuri la adresa noi generații de maneliști, dar s-a oprit mai ales asupra celor care au ajuns pe primele locuri în trending. Mai exact, asupra lui Jador, care l-a lăsat în urmă pe însuși regele manelelor. Salam se simte amenințat de Jador, pentru că domină deja topurile muzicale și că unii au ani de muncă în spate. Cu toate astea, nu au reușit să ajungă așa sus ca el. Se pare că însuși Culiță Sterp a fost afectat de disputa dintre cei doi pentru primul loc.

Ce a declarat Florin Salam?

”Eu nu aș vorbi urât de nimeni. Dar când mai vezi pe la televizor sau pe Facebook și când văd că fiecare spune ce vrea;  fără niște ani de muncă, fără ani de experiență. Să spui că tu faci, că dregi, că ești. Păi cum să spui tu că ești numărul 1, nu e nimeni numărul 1 până la urmă;  fiecare suntem numărul 1 pentru familia noastră. Eu sunt pentru copiii mei numărul 1. Și dacă cântam mai prost, pentru copiii mei tot eram numărul 1; că eu aduc două pâini acasă. Dar când îi vezi pe ăștia care au apărut și ei și avem și noi niște ani de muncă; frate, nopți nedormite. Nu ne convine nouă să vină unul d-ăsta mic, după ploaie, așa. i să spună te simți aiurea și îți vine să-l iei de urechi, gen… Dar, la urma urmei, lasă-i mă să spună ce vor ei și noi să fim în continuare așa…”, a spus Florin Salam la Taraf.

Culiță Sterp a fost afectat de scandalul. Dar cum?

 ”De când a început Jador să aibă succes, Florin Salam a cam fost deranjat de atitudinea lui. A făcut aluzii peste aluzii cu privire la talentul lui Jador; și la un moment dat, chiar era tensionată situația. Atunci însă a intervenit Culiță Sterp și a fost la Florin Salam la studio și au discutat. Iar unul dintre subiecte a fost chiar Jador, mai ales că, Culiță Sterp este amic cu el; iar Florin Salam a fost calmat. De altfel, acum, ironiile lui Florin Salam nu mai sunt neapărat răutăcioase; ci îi atrage atenția doar să nu mai fie arogant. Culiță a reușit să îi împace și, normal; acum este și el, uneori, ironizat de Florin Salam, dar o face prietenește”, a un apropiat de-al lui Culiță Sterp.