Pe Culiță Sterp lumea îl știe datorită emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D. Acesta a fost concurent în primul sezon și s-a remarcat datorită firii sale dezinvolte. Bărbatul a știut întotdeauna ce vrea și s-a luptat pentru asta. Din păcate nu a câștigat concursul, dar a învățat o serie de lecții valoroase.

Nu mulți au aflat că cei din familia Sterp nu s-au bucurat întotdeauna de avuție. Aceștia provin dintr-o familie modestă, care a muncit întotdeauna pentru a se putea întreține. Atât Culiță, cât și fratele său Iancu sunt doi bărbați care deși au succes, își ajută familia în continuare. Pe internet circulă o mulțime de videoclipuri cu cei doi muncind pe câmp sau având grijă de turma de oi a familiei.

Culiță mai generos ca niciodată

Fanii au rămas plăcut surprinși după ultimul clip al lui Culiță. Acesta mergea cu mașina și a fost oprit de câțiva copii care l-au recunoscut. Micuții l-au rugat din suflet să le cânte ceva sau măcar să le pună la telefon o melodie cântată de el. Generos din fire, Culiță a vrut să le ofere fiecăruia o sumă de bani pentru că știe cât de greu este să nu ai.

Culiță Sterp a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta

Pe filmare se poate observa momentul în care Culiță scoate un teanc de bani și le oferă fiecăruia câte o bancnotă de 50 de lei, spunând:

„Care e mai sărac dintre voi să vă dau niște bani? Vă dau 50 de lei pentru câte unu, dar numai la ăștia mici!”

Așa cum era de așteptat, acesta nu s-a oprit doar la cei mici. A oferit fiecărui copil venit câte 50 de lei. Fanii nu au rămas nepăsători și i-au trimis artistului mesaje însoțite de felicitări. Se pare că bărbatul știe cum să își țină susținătorii aproape.

Ești un om deosebit! ❤️🔥”, „Se supăra Becali”, „Să le mulțumești părinților tăi în fiecare clipă din viața ta pentru educația ta. Felicitări pentru omenie! 👏”, au fost câteva dintre cuvintele fanilor.