Artistul are mari probleme cu legea, astfel că a decis să lase deoparte aparițiile publice

Culiță Sterp trece prin momente dificile de câteva zile bune. Artistul a provocat un accident în centrul Clujului în urma căruia o persoană a fost rănită. După ce a fost reținut și eliberat ulterior, cântărețul a luat o decizie total neașteptată.

S-a retras din viața publică?

Cel puțin momentan, Culiță Sterp a ales să stea departe de viața publică. De asemenea, acesta nu a mai fost prezent nici pe rețelele de socializare.

El a fost protagonistului unui accident petrecut weekendul trecut pe un bulevard din Cluj. Artistul avea o pasageră în dreapta și gonea cu viteză în miez de noapte pe șosea. Din nefericire, acesta nu a oprit la semafor, astfel că a intrat într-o altă mașină care staționa. Șoferul acesteia a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de trei zile în urma impactului.

Greșeala care l-a costat și mai scump de artist a fost fuga de la locul accidentului. Acesta a încercat să scape de polițiști în acest mod. La scurt timp a ajuns însă pe mâinile oamenilor legii pentru a da explicații.

Prima măsură în ceea ce îl privește a fost reținerea pentru 24 de ore. Manelistul a rămas astfel o noapte în arestul poliției județene.

Acesta a fost eliberat ulterior și plasat sub control judiciar. În toată această perioadă, Culiță vrea să stea departe de aparițiile publice. Mai mult, nici în mediul online acesta nu și-a dorit să mai fie prezent.

Instagram

De altfel, nici membri familiei lui nu au oferit explicații legate de incidentul respectiv. Daniela Iliescu a fost cea care i-a mustrat pe internauții care au încercat să îi strice imaginea artistului după incidentul nefericit.

Mama Geta a transmis abia acum un mesaj emoționant fiului ei. Aceasta a distribuit de fapt încurajările fanilor băiatului ei.

Culiță, capul sus și pieptul înainte! Viața merge înainte cu bune și cu rele.”, a fost mesajul postat de mama Geta pe Instagram.

Cel mai probabil, atunci când va considera că este oportun, Culiță va ieși public cu explicații pentru fanii lui.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.