Culiță Sterp trece prin momente dificile de câteva zile bune. Artistul a provocat un accident în centrul Clujului în urma căruia o persoană a fost rănită. După ce a fost reținut și eliberat ulterior, cântărețul a luat o decizie total neașteptată.

S-a retras din viața publică?

Cel puțin momentan, Culiță Sterp a ales să stea departe de viața publică. De asemenea, acesta nu a mai fost prezent nici pe rețelele de socializare.

El a fost protagonistului unui accident petrecut weekendul trecut pe un bulevard din Cluj. Artistul avea o pasageră în dreapta și gonea cu viteză în miez de noapte pe șosea. Din nefericire, acesta nu a oprit la semafor, astfel că a intrat într-o altă mașină care staționa. Șoferul acesteia a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de trei zile în urma impactului.

Greșeala care l-a costat și mai scump de artist a fost fuga de la locul accidentului. Acesta a încercat să scape de polițiști în acest mod. La scurt timp a ajuns însă pe mâinile oamenilor legii pentru a da explicații.

Prima măsură în ceea ce îl privește a fost reținerea pentru 24 de ore. Manelistul a rămas astfel o noapte în arestul poliției județene.

Acesta a fost eliberat ulterior și plasat sub control judiciar. În toată această perioadă, Culiță vrea să stea departe de aparițiile publice. Mai mult, nici în mediul online acesta nu și-a dorit să mai fie prezent.

Instagram

De altfel, nici membri familiei lui nu au oferit explicații legate de incidentul respectiv. Daniela Iliescu a fost cea care i-a mustrat pe internauții care au încercat să îi strice imaginea artistului după incidentul nefericit.

Mama Geta a transmis abia acum un mesaj emoționant fiului ei. Aceasta a distribuit de fapt încurajările fanilor băiatului ei.

Culiță, capul sus și pieptul înainte! Viața merge înainte cu bune și cu rele.”, a fost mesajul postat de mama Geta pe Instagram.

Cel mai probabil, atunci când va considera că este oportun, Culiță va ieși public cu explicații pentru fanii lui.