Andreea Mantea este foarte cunoscută în țara noastră, însă dățile în care mama ei a apărut pe micile ecrane au fost foarte puține de-a lungul timpului. Fanii s-au arătat dintotdeauna curioși să afle cum arată mama frumoasei brunete și iată că momentul a venit, pentru că Andreea Mantea a postat o fotografie cu cea care i-a dat viață în mediul online. Vedeta a căutat în cufărul cu amintiri și iată că a venit cu fotografia în fața fanilor săi.

Andreea Mantea este una dintre vedetele care se află la inimile foarte multor români. Frumusețea nu este singurul ei punct forte, ci, mai degrabă, bruneta este pe placul celor de acasă prin prisma faptului că întotdeauna a dat dovadă de profesionalism, autenticitate, seriozitate și asumare. Bineînțeles, faptul că este un om extrem de jucăuș a determinat o pe Andreea Mantea să fie una dintre preferatele publicului.

De-a lungul timpului a fost foarte deschisă în ceea ce privește viața ta profesională, nu același lucru se poate spune și despre viața ei personală pentru că, cel puțin în ultimii ani, prezentatoarea TV a luat hotărârea de a nu-și mai expune viața, așa cum s-a întâmplat în cazul fostului său partener de viață cu care are și un copil, de altfel, nimeni altul decât Cristian Mitrea.

Lucrurile s-au mai schimbat de atunci, iar Andreea Mantea s-a mai relaxat din acest punct de vedere, așa că frumoasa brunetă a decis că este cazul să le-o prezinte fanilor pe mama sa.

Cu toții o știm pe Andreea Mantea, dar puțini sunt cei care o cunosc pe mama sa! Cele două sunt identice / FOTO

Andreea Mantea și mama sa, două picături de apă

Cu puțin timp în urmă, Andreea Mantea a postat în mediul online o imagine din arhiva sa, se pare, în care sunt surprinse două dintre cele mai importante persoane din viața ei la momentul actual. Este vorba despre fiul ei, David, și mama sa. Admiratorii vedetei din mediul online s-au dovedit a fi extrem de emoționați și au recunoscut faptul că cele două, mamă și fiică, seamănă ca două picături de apă. Se pare că frumusețea este moștenire de familie.