Celor doi le este destul de greu să se decidă unde pleacă în vacanță, de fiecare dată.

Speak și Cristina Ștefania formează un cuplu extrem de îndrăgit și țin legătură cu fanii constant pe rețelele sociale. Cei doi sunt cunoscuți pentru faptul că adoră vacanțele de lux, departe de țară. Se pare că este o adevărată provocare să aleagă locul perfect pentru relaxare.

Speak și Cristina Ștefania se decid mai greu în privința vacanței

Cum cei doi adoră să plece în vacanță, decizia este una destul de grea. De cele mai multe ori, trec luni întregi până iau o hotărâre. Vlogurile lor au prins la public, așa că Pro Tv s-a arătat interesat de o colaborare cu Speak și Cristina Ștefania.

În proiectul intitulat „Aventura, strigați ura!”, fanii au avut ocazia să vadă cum sunt cei doi și în spatele camerelor de filmat și cât de greu le este să se decidă asupra vacanței. Cea care a dat din casă este Cristina Ștefania. Tânăra a povestit un astfel de episod.

Iubita lui Speak a mărturisit că le-a luat nu mai puțin de două luni să se decidă unde pleacă în vacanță. Ea era de acord cu orice alegere a artistului. În schimb, Speak se declară puțin mai pretențios în ceea ce privește cazarea.

@protvplus.roDe cât timp au avut nevoie Speak și Ștefania să se hotărască să plece în vacanță?Vezi Aventura, Strigați Ura pe VOYO💜♬ sunet original – PRO TV Plus

„Să vă spun pe scurt cam cum decurgea o zi în care noi discutam dimineață că mergem în X loc Ștefan îmi spunea: „Vrei să mergem acolo? Eu ziceam da la orice, numai să mergem undeva și îmi spune că: „Da, să mă uit după cazări”.

Jumătate de oră mai târziu, eu venind din dormitor îmi spune că „Nu știu dacă e OK. Parcă nu e OK acolo” și îmi spune că alegem un alt loc, după 10 minute. Ne-a luat undeva la două luni”, a povestit Cristina Ștefania pentru Pro Tv.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.