Ioniță de la Clejani a avut o relație cu Viorica Rudăreasa, dar la scurt timp, au decis să se despartă.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Toată lumea îi vede împreună pe scenă. Cu toate acestea, puțini știu că înainte să o întâlnească pe actuala parteneră de viață, lăutarul a avut o relație cu o altă cântăreață, mai exact Viorica Rudăreasa. Apreciată de lumea întreagă pentru vocea sa, femeia nu a avut așa de mult noroc în dragoste. 

Povestea de dragoste dintre cei doi nu a durat prea mult

Dacă pe cei doi îi vedem mereu pe micile ecrane, Viorica Rudăreasa este o prezență discretă în lumea mondenă, mai ales după ce s-a aflat că din iubirea lor a rezultat Ramona, fiica mai mare a lui Ioniță de la Clejani.

( CITEȘTE ȘI: Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, îi pregătește o surpriză de proporții! Ce vrea să facă fără să afle Viorica )

Femeia și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai dificile momente, pe vremea când abia devenise mamă. După ce artista și Ioniță de la Clejani și-au spus adio, Viorica Rudăreasa și-a crescut singură fiica.

De cele mai multe ori, aceasta o lua pe Ramona la evenimente. Lipsurile materiale i-au marcat tinerețea, dar femeia nu a renunțat și s-a descurcat cum a putut.

De departe, femeia a mărturisit că i-a fost foarte greu să îi spună fiicei sale adevărul despre figura paternă, despre care Ramona aflase de la vecini.

Cu siguranță nu știai asta! Cine este Viorica Rudăreasa, prima iubire a lui Ioniță din Clejani
Social media

„Mergeam la tren cu ea în brațe, și cu rufele mele, și cu bagajele, nu aveam multe, o înfășuram într-un scutec. Era mică și cred că a aflat de la vecini (n.r. cine este tatăl ei), mie îmi era milă de ea.

Când s-a făcut mai mare, când s-a mărit, i-am explicat, dar nu voiam să îi spun, mă întreba: ”Care e tatăl meu?!”, ”Nu știu, Ramona, lasă-mă”… mi-a fost greu”, a spus Viorica Rudăreasa, pentru spynews.ro.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.