Cu siguranță nu-ți mai amintești la ce gest a recurs "Querida", în urma despărțirii de Pepe

Relația dintre Oana Zăvoranu și Pepe a fost una dintre cele mai controversate din showbiz-ul românesc. Iubirea dintre ei însă nu a durat foarte mult. După mai multe certuri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Durerea a fost prea mare pentru actriță. Ceea ce trebuia să fie frumos în viața ei, s-a transformat într-un coșmar. La acea vreme, despărțirea dintre ei a ținut ocupate primele pagini ale ziarelor. Querida a apărute de mai multe ori la emisiuni TV, unde a făcut dezvăluiri despre cât de greu i-a fost.

Oana Zăvoranu a încercat să-și aline suferința luând pastille

Pe rețelele de socializare, a devenit viral un filmuleț mai vechi. Este vorba despre Oana Zăvoranu, care a mărturisit că a luat cutii de pastile, însă tot se trezea dimineața.

„Am luat multe zile pastille, Simona. Am luat multe, multe cutii și nu s-a întâmplat nimic. Mă trezeam dimineața”, mărturisea Oana Zăvoranu reporterilor, la acea vreme.

@zavo.daily trist dar adevarat #oanazavoranu #foryou #foryouromania #oanazavoranuisabrand #oanazavoranushow #fyp #foryouromania🇹🇩 #dailyzavo #ElectrifyTheMini #fypromania ♬ sonido original – ROMANIA MÚSIC OFFICIAL 🇷🇴

Oana Zăvoranu: „Eu nu l-am iubit pe Pepe”

Invitată în cadrul unui podcast, nu a putut trece nediscutat subiectul căsătoriei dintre ea și Pepe. Soția lui Alex Ashraf a vorbit sincer și a mărturisit că nu a simțit iubire pentru fostul soț. Deși a fost o relație frumoasă, Oana a recunoscut că a așteptat mai mulți ani până să-l găsească pe bărbatul care să-i merite iubirea.

Captură YouTube

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înainte lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă.

Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul unui podcast.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!