Cu sânii dezgoliți pe…internet. Cu toate că noile reguli impuse nu ne permit să ieșim din acasă, acest lucru nu înseamnă că vedetele de la noi nu își pot face de cap și în carantină. Cântăreața pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Așa că aceasta nu ezită să le arate fanilor de pe rețelele de socializare cât de sexy și lipsită de jenă este.

sânii dezgoliți sânii dezgoliți

Cu toate că nu mai are vârsta unei puștoaice, Loredana Groza se simte și arată ca o tinerică abia ieșită în lume. Cânătreața are mereu ceva de arătat. Chiar dacă acest lucru ar însemna să își arate trupul cât mai dezgolit. De curând, frumoasa artist a pozat foarte senzual.

Are pe ea un tricou de culoare roz și…atât.

Mai mult decât atât, Loredana Groza își scoate și bustul în evidență. Fanii au remarcat imediat că sutienul lipsește cu desăvârșire. I se vede chiar și o parte din zona sânului pe care Loredana Groza n-o lasă mereu la vedere. Acest detaliu a aprin ”spiritele” în rândul fanilor artistei. În continuare, fanii rămân uimiți de fiecare apariție a iubitei vedete.

Spre deliciul bărbaților, vedeta a lăsat un pic mai mult să se vadă decât o face în mod obișnuit. Așa cum era de așteptat, artista a primit foarte multe complimente. Ba mai mult, fanii artistei o felicită adesea pentru felul în aceasta arată la o vârstă pe care o are. Se pare că sânii dezgoliți au fost foarte apreciați.

„Vă păstrați ca la 20 de ani ./ Lori dragă, tu nu îmbătrânești deloc, ești absolut superbă. / Ești frumoasă și bună rău de tot. / O doamnă superbă ./ O femeie frumoasă, în adevăratul sens al cuvântului.” , au fost doar unele din comentariile pe care fanii le-au lăsat la fotografia pe care vedeta a postat-o pe rețelele de socializare.