Theo Rose poate spune că ultimul an a venit la pachet cu surprize de tot felul pentru ea. Artistei i-a mers extraordinar de bine pe plan profesional și a pus mâna pe unele dintre cele mai râvnite proiecte de la noi. Însă, nici planul personal nu a fost deloc neglijat căci, de când l-a întâlnit pe Anghel Damian, totul a căpătat un nou sens. 

Theo Rose poate spune că s-a născut sub o stea norocoasă, căci, la cât de bine i-a mers în ultima vreme, se pare că destinul are planuri mari pentru ea. Artista este o fire extrem de muncitoare și nu s-a lăsat până nu a devenit cea mai bună versiune a ei.

Pasiunea pentru muzică este mai presus decât orice, însă, de când a apărut și micuțul Sasha în viața ei, vedeta a fost nevoită să își restabilească prioritățile. Sasha este cel mai important, atât pentru ea, dar și pentru Anghel, iar ambii sunt niște părinți minunați care îi oferă tot ce este mai bun micuțului lor.

Theo Rose este topită după fiul ei

Până acum, Theo l-a protejat destul de mult pe Sasha Ioan de ochii curioșilor, deși, este prezent în aproape toate story-urile mamei sale celebre. Până acum, fanii au speculat destul de mult cu privire la micuțul Sasha și la părintele cu care seamănă cel mai mult.

Cu cine seamănă mai mult Sasha, băiețelul lui Theo Rose. Artista este pregătită să devină mămică pentru a doua oară social media

Pentru a pune punct acestei dezbateri dintre urmăritorii ei vedeta a recunoscut că Sasha seamănă cel mai mult cu Anghel Damian. De fapt, dacă se uită mai bine, băiețelul ei are o mare parte din trăsăturile soacrei sale, în special ochii.

„Cu tatăl lui seamănă. Ce mă fac, dacă mai fac unul și tot cu taică-sau seamănă? Cât să mai fac, că are genă puternică. Copilul e foarte frumos, copilul mi se pare că are multe trăsături din partea mamei lui Anghel, niște ochi superbi, așa ascendenți. Noi credem că va avea ochii albaștri”, a spus Theo.

Theo nu este deloc supărată, dar nu neagă că și-ar dori să aibă și ceva de la ea. Pentru asta, artista știe că există o soluție și anume, aceea de a mai face un copil. Pe Theo nu o sperie deloc ideea de a deveni mămică din nou, mai ales că știe că are parte de ajutor și a văzut cât de bine s-a descurcat și cu Sasha.