Ce au observat fanii la fiica Irinei Deaconescu

Irina Deaconescu a născut recent, mai exact pe data de 26 martie, o fetiță perfect sănătoasă. Iubita fotbalistului Cristian Manea a adus-o pe Venus pe lume mai devreme cu patru zile decât era programată la operația de cezariană. 

Irina Deaconescu a născut pentru a doua oară în luna martie al acestui ani, mai exact pe 26 martie. Pentru fiica lor, fotbalistul Cristian Manea și iubita sa, Irina Deaconescu, au ales un nume special și anume, Venus.

„Bine ai venit pe Pământ, Venus Manea!”, a scris vloggerița pe Instagram, la scurt timp după ce a născut.

Cel mai nou membru al familiei s-a născut perfect sănătos, primind chiar nota 10 la naștere. Micuța a cântărit la naștere aproape 3 kilograme și avea 51 de cm.

Recent, mama acesteia, Irina Deaconescu s-a gândit să o posteze pe micuță pe TikTok. Iată ce au observat fanii la fetița vedetei.

Ce au observat fanii la fetița Irinei Deaconescu

@irinadeaco

leșinez

♬ original sound – Izabela NI

Iubita fotbalistului de la CFR Cluj a rămas înnsărcinată la scurt timp după ce a dat naștere primului copil. Cristina Manea și Irina Deaconescu mai au o fetiță pe nume Victoria, iar micuța a venit pe lume în luna octombrie al anului 2020.

Recent Irina Deaconescu a ales să posteze un video amuzant cu fetița ei Venus, pe TikTok. Aceasta a filmat-o pe cea mică, aplicându-i un efect ce-i făceau ochii foarte mari. Fiind amuzată de videoul pe care i l-a făcut, iubita lui Cristi Manea a vrut să le arate și internauților ipostaza amuzantă în care a filmat-o pe fiica sa. În cele din urmă, fanii au observat că micuța Venus are gene foarte lungi. Totodată, nici comentariile de laudă nu au întârziat să apară.

„Să-ți trăiască copilul!”, „Doamne, ești superbă!”, „Ce minunăție de copil!”, „Cea mai frumoasă!”, „Seamănă foarte mult cu tine!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la videoul postat de Irina Deaconescu.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.