Fiul celor doi îi este leit mamei sale, Corina Caciuc.

În urmă cu doar câteva zile, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul, pe micuțul Liam. Odată cu acest eveniment, s-au postat mai multe fotografii cu fiul celor doi și s-a aflat cu cine seamănă acesta. 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Iubita antrenorului a adus pe lume un băiat perfect sănătos pe 19 mai 2022 și totul s-a schimbat în viața celor doi.

După frumosul eveniment la care au fost numeroși invitați de seamă, Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu micuțul Liam, de la o ședință foto. Băiețelul este blond și are ochii albaștri, semn că o moștenește pe mama sa, Corina Caciuc.

Fanii au lăsat numeroase comentarii și i-au adus multe complimente micuțului. Ei au remarcat că seamănă foarte mult cu mama sa și are puține trăsături de la tatăl său, Laurențiu Reghecampf.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Ce meniu au avut cei doi la botezul fiului

Botezul lui Liam i-a făcut pe părinți să aleagă cele mai gustoase preparate pentru eveniment. Invitații s-au delectat cu mâncare delicioasă pregătită de cei mai talentați chefi.

Antreul a fost compus din mai multe preparate, fiind folosite cele mai bune ingrediente (creveți în crustă panko cu sos de rădăcină de țelină, croquette de casa cu brânză și trufe proaspete, felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant, terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapa roșie, salata cu alge).

La felul principal s-a servit pește alături de legume de sezon și sos de lămâie și unt, dar și vită cu carpacio de sparanghel și sos demiglacee. Desertul a fost compus din candy barul care a făcut senzație și din tortul pregătit special pentru eveniment.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.