Marisa Paloma este în culmea fericirii. Anul trecut, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a adus pe lume o fetiță minunată. Atât ea, cât și iubitul ei, Liviu Stanciu și-au dorit să fie părinți tineri. Acum, micuța lor crește pe zi ce trece, iar cea mai mare dilemă a părinților este cea legată de asemănarea cu unii dintre ei.

Marisa Paloma este una dintre cele mai proaspete mămice din showbiz-ul de la noi. Marisa a născut la scurt timp după prietena ei, Nicole Cherry. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” nu s-a ferit să le-o prezinte fanilor pe fetița ei încă din primele zile de naștere. Urmăritorii Marisei nu s-au putut abține și deja au emis supoziții cu privire la aspectul celei mici.

Marisa Paloma postează des imagini cu fetița ei, spre bucuria fanilor

Fanii Marisei s-au împărțit în două tabere: cei care cred că fetița seamănă cu Liviu și cei care sunt de părere că are trăsăturile Marisei. Vedeta a organizat, mai demult, un sondaj pe Instagram în care le-a cerut părerea fanilor. Rezultatele au fost foarte strânse, astfel că, dezbaterea mai continuă și acum.

Recent, urmăritorii Marisei au decis că cea mică seamănă cu Liviu Stanciu. Marisa Paloma a confirmat supoziția fanilor, dar Liviu Stanciu a ținut să o contrazică. Proaspătul tătic a susținut că lui i se schimbă părerea în fiecare zi. Sunt momente în care fetița seamănă cu el, dar și momente în care înclină mai mult către mămica ei.

„Mie mi se pare că seamănă mai mult cu tine fetița decât cu Marisa!” a fost comentariul lăsat de un fan la Marisa Paloma pe Instagram.

„Și nouă ni se pare la fel. O zi. A doua ni se pare invers, și de la capăt!”, a completat iubitul Marisei, Liviu Stanciu, tot pe Instagram.