În final, Denis Roabeș s-a afișat cu iubita sa. Cine este femeia care-l face fericit pe solistul trupei „The Motans”?

Solistul trupei „The Motans”, Denis Roabeș, este extrem de rezervat atunci când vine vorba de viața sentimentală, dar recent a recunoscut că este îndrăgostit mai tare ca niciodată de o tânără pe care acesta a cunoscut-o la un concert de-al său la Cluj și din acea clipă sunt în permanență unul lângă celălalt.

Bianca este numele sufletului său pereche. Solistul trupei „The Motans” a avut numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi, frumoasa brunetă din Cluj, care l-a fermecat din prima clipă cu zâmbetul ei și pe care a ținut-o ascunsă de ochii curioșilor.

Denis Roabeș, cu cine se iubește în secret artistul. Dezvăluiri picante despre iubita sa: „Bianca este insula mea!”
Denis Roabeș și iubita lui, Bianca / Sursă foto: social media

Atât de puternică este dragostea dintre cei doi, încât bruneta a ales să se mute la București pentru solist. Aceștia locuiesc într-un apartament pe care Denis Roabeș l-a achiziționat într-un complex rezidențial.

Una dintre pasiunile comune ale celor doi este lectura. Într-un vlog în care solistul a prezentat locuința achiziționată în zona rezidențială, ceea ce a atras atenția fanilor a fost…biblioteca imensă plină cu cărți.

Ce spune celebrul artist despre partenera de viață

În podcastul lui Radu Țibulcă, Denis Roabeș a folosit numai cuvinte pline de tandrețe și de laudă la adresa iubitei sale.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai.

„Mereu mă simțeam liber să-i spun orice”

Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță, mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo, nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, a declarat solistul în cadrul podcast-ului.

Artistul a declarat că a simțit din prima clipă când a întâlnit-o că este ceva special, văzând în Bianca un scut de protecție.

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.